Cresterea copilului

#copii #suri cruise #copii hollywood #copii bine imbracati #Kingston Rossdale # Shiloh Jolie-Pitt # Mercy James

Cei mai bine imbracati copii de Hollywood

Cu asa parinti celebri, nici nu e de mirare ca micutii de la Hollywood au devenit rapid adevarate fashion icon-uri pentru copiii din intreaga lume. Nu de putine ori, paparazzi i-au surprins in tinute vestimentare cu adevarat spectaculoase, realizate de mari creatori de moda special pentru ei. Iata care sunt cei mai bine imbracati copii de la Hollywood.


Suri Cruise

La numai 7 ani, Suri Cruise a fost votata de specialisti ca fiind "cel mai bine imbracat copil de la Hollywood". Si nici nu e de mirare, inca de la cateva luni Tom Cruise si Katie Holmes o imbracau in rochite Armani, creatii Marc Jacobs, Ralph Lauren si Roberto Cavalli. Suri prefera si pantofii cu toc sau balerinii, iar cand iese din casa nu o face fara o mini poseta.


Kingston Rossdale

Gwen Stefani a fost intotdeauna apreciata pentru look-ul si vestimentia extravaganta de care a dat dovada, asa ca nu este de mirare ca il lasa pe fiul ei Kingston sa-si aleaga singur hainele: "Din fericire, in dulapul lui se afla numai haine dragute, asa ca orice va alege va arata bine", spune cantareata. Cum arata, de exemplu, tunica brodata, esarfa in carouri si perechea de cizme in piele intoarsa de la Minnetonka cu care a fost surprins Kingston intr-o dupa amiaza in parc.


Gemenele Marion si Tabitha Broderick

Sarah Jessica Parker este cunoscuta mai mult pentru pasiunea sa pentru pantofi, insa fetele sale Marion si Tabitha Broderick au ceva special pentru palarii. Ele au fost surprinse in mai multe randuri purtand bonete cu motive florale de la Sassy Susu.


Shiloh Jolie-Pitt

Poate s-a inspirat de la fratii sai mai mari Maddoxx sau Pax, dar cu siguranta Shiloh are stilul sau propriu. Iubeste sa se imbrace in sacouri si pantaloni, iar de multe ori hainele sunt realizate pe comanda.


Mercy James

Ce parere ai de fata Madonnei? Asa a aparut Mercy James la un eveniment, impresionand audienta cu vestimentatia ei: sacou in stil militar Stella McCrartney, un tutu de culoare roz, o palarie draguta si o pereche de balerini roz in picioare.



Sursa foto: lilsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului