Cresterea copilului

#aspirator naz #cecumed #desfundarea nasului

Cel mai eficient aspirator nazal intra pe piata romaneasca

Congestia nazala, cunoscuta si sub numele de nas infundat, nu este o afectiune medicala, ci un simptom frecvent intalnit in cazuri de raceala sau gripa. Este caracterizata prin blocarea pasajelor nazale, care se inflameaza si se umfla din cauza excesului de fluide si astfel apar iritatiile. Respiratia dificila si o stare crescuta de disconfort este ceea ce da batai de cap părintilor, fiind unul dintre cele mai suparatoare și comune simptome la copii.

Respiratia greoaie pe nas determina copilul sa respire pe gura, ceea ce declanseaza adesea inrosirea si durerile gatului, uscarea gurii si perturbarea somnului sau a odihnei. In plus, daca bebelusul sufera de congestie nazala in timp ce este alaptat sau hranit cu biberonul, respiratia pe gura devine imposibila, iar riscul de a se sufoca creste. Printre principalele masuri pentru desfundarea corecta si sigura a nasului bebelusului si pentru asigurarea respiratiei usoare, sunt: solutia salina, baia cu aburi, umidificatorul de camera. Dar aspiratorul nazal s-a dovedit mereu cel mai sigur ajutor de nadejde pentru parinti si copilasii raciti.

Aspiratorul nazal Nosko se monteaza la orice aspirator de casa, regleaza automat puterea de aspirare indiferent de puterea aspiratorului, astfel poate fi folosit chiar si de copii si faciliteaza respiratia normala a copilului, fiind extrem de simplu de igienizat dupa utilizare.

De ce Nosko?

Acest aspirator nazal se bazeaza pe cea mai eficienta tehnologie cu vacuum.indeparteaza cu eficienta si rapid mucusul din cavitatea nazala.Se poate utiliza atat pentru sugari, cat si pentru adulti.Poate fi demontat, fiind astfel extrem de usor de curatat si de sterilizat. Este certificat BPA FREE, fiind compus din materiale din plastic non-toxice.

Aspiratorul nazal Nosko a fost dezvoltat pentru utilizarea in siguranta la sugari si copii si este recomandat de medicii pediatri si ORL. Se poate desface in 5 piese separate, fiind foarte usor de curatat si sterilizat. Se poate atasa pe orice aspirator, imbinand eficienta similara aspiratoarelor profesionale din spital cu usurinta in utilizare si curatare superioara altor produse de pe piata.

Nosko este oferit in Romania de Smart Love, brand al companiei Ceumed, este disponibil in toate lanturile farmaceutice si nu necesita prescriptie medicala. Doar o aspiratie nazala pana la un zambet fericit!


Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "ii ajutam pe cei cu inima mare dar care isi asculta si mintea", fiind un brand al companiei internationale CEUMED (Central European Medical). Smart Love ofera in Romania produse pentru pentru cele mai des intalnite probleme la bebelusi: Sudocrem, Infacol si Nosko, disponibile in farmacii si drogherii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare