Cresterea copilului

#colici #colici bebelusi #tratare colici

Colicile - primele dureri ale bebelusului

Esti proaspat mamica, iar bebelusul tau nu se mai opreste din plans? Este irascibil, isi strange genunchii la piept si are un somn agitat?

Nu este momentul sa intri in panica, fii sigura ca tu, nu ai facut nimic gresit! Este perioada colicilor, prin care trec 80% dintre bebelusi, dupa prima saptamana de viata. Principala cauza de aparitie a colicilor este digestia incompleta, datorata imaturitatii aparatului digestiv al bebelusului tau.

Desi toate prietenele te-au avertizat in legatura cu colicile, ca fiecare copil si parinte trec prin aceasta perioada chinuitoare, nu ai crezut niciodata ca va fi chiar asa: nopti nedormite si leganat in brate prin toata casa.

Fiecare copil este diferit, la fel si intensitatea durerii resimtite. Cateva lucruri simple te vor ajuta pe tine si pe bebelus sa treceti mai usor peste aceasta perioada:

  • puneti o compresa calda pe abdomenul sugarului; 
  • balansati bebelusul intr-un scaun special sau intr-un leagan; 
  • faceti micutului o baie cu apa calduta; 
  • mangaiati-l bland pe burtica.

Aceste actiuni pot calma pe moment durerea bebelusului, dar pentru a preveni si alina eficient colicii, am creat Alinan® Happy Drink. Cu o compozitie naturala si unica: musetel, melisa si ulei de anason, alina colicile bebelusilor hraniţi cu biberonul. Musetelul si melisa au proprietati antispastice, calmand spasmele gastrice si intestinale, iar anasonul stelat cu proprietatile lui digestive si carminative, impiedica fermentatia si ajuta bebelusul sa elimine gazele. Astfel, se va linisti si va adormi mult mai usor.

Pentru bebelusii care sunt alaptati la san, am creat special, Alinan® baby solutie ce are in compozitie extracte naturale din tei, melisa si musetel. inainte de alaptare, picaturile sunt puse pe sanul mamei, iar bebelusul le primeste in mod natural.

Acum cu Alinan® Happy Drink bebelusul tau este fericit, iar tu te poti bucura in liniste de momentele petrecute alaturi de el!

Detalii despre campaniile existente se gasesc pe www.alinan.ro.

Facebook https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului