Cresterea copilului

#baby expo #eveniment

Copiii si bebelusii sunt asteptati la Baby Expo

Weekendul acesta, in Bucuresti, bebelusii si copiii sunt asteptati la BABY Expo. Aici vor avea parte de jocuri, concursuri, distractie, dar si multe alte experiente inedite.


Iata cateva dintre atractiile principale ale targului Baby Expo:


Ferma animalelor


In mod sigur, printre copiii bucuresteni se afla micuti care nu au bunici la tara si care nu au luat niciodata contact cu animalele din gospodaria taranului roman. Baby Expo ofera acestor copii ocazia de a a vedea in realitate capre, iezi, vitei sau ponei, de a-i mangaia si de a se juca cu aceste animale. Pe platoul  din fata intratii la BABY EXPO va fi amenajata o mini ferma unde cei mici vor putea vedea aceste animale.


Clovni, zane si magicieni


Niciun copil nu poate rezista in fata Zanei Fermecate  sau unui magician talentat si cu atat mai putin glumelor si farselor facute de haiosul clovn. Toate aceste personaje de poveste vor fi prezente la targ, intocmai pentru a-i distra pe prichindei.


Spatiu de joaca


Chicco pune la dispozitie un spatiu de joaca pentru copiii prezenti la eveniment. Astfel, micutii se vor putea da in tobogane, balansoare si se vor putea juca in casute, socializand si facandu-si noi prieteni.


salsa Baby si mersul de-a busilea


Bebelusii si copiii pot  participa la un concurs cu multe premii, dansand alaturi de mamicile lor pe ritmuri de salsa. Cei care sunt prea mici totusi pentru a dansa salsa se pot intrece la mersul de-a busilea pentru premii de la Ursuletul Nestle.


Pitici sportivi


Piticii care debordeaza de energie si nu se tem de nimic pot incerca probele sportive care constau in catarare, echilibru, coborare si rostogolire. Cei mai puternici si mai rapizi copii vor fi recompensati cu premii de la Ursuletul Nestle.


Studio foto pentru copii


Dupa ce si-au consumat toata energia si sunt rosii in obraji, cateva poze sunt bine venite, mai ales ca acestea le vor aminti cu drag de acest eveniment deosebit. La Baby Expo va fi amenajat studioul foto pentru copii Kinder Studio care va fi la dispozitia prichindeilor in orice moment.


La Ursuletul Albastru


Dupa atata joaca si alergaturi, cei mici vor dori sa isi incarce bateriilor si burticile. Pot face acest lucru datorita mancarurilor delicioase preparate la restaurantul Ursuletul Albastru.


Targul Baby Expo se va desfasura de joi pana sambata (27-29 mai), intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica (30 mai) pana la ora 16.00.


Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru parinti, iar copiii au accesul gratuit.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare