Cresterea copilului

#alegere cos bebe #cosulet bebe #bebelus

Cum alegi cosul potrivit pentru bebelus pentru a face pe toata lumea fericita

Un nou membru al familiei  e o minune, e o incantare, e o schimbare majora... dar si o responsabilitate. Trebuie sa recunoastem ca inainte de a avea un copil exista foarte multe aspecte pe care viitorii parinti trebuie sa le ia in considerare. Un cosulet bebe, un carucior, scutece, biberon si hainute si asa mai departe, sunt doar cateva dintre elementele de care orice viitor parinte are nevoie.

 

Un cosulet bebe ideal, frumos si comfortabil

Un cosulet pentru bebe este nu doar o necesitate, ci o adevarata incantare pentru mamicile care doresc sa tina beblusul aproape de ele tot timpul, pana si in casa. Aceasta ca sa nu mai mentionam de faptul ca un astfel de cosulet bebe este foarte util si la calatoriile cu masina, dar si la plimbarile in natura, sau poate la mall si asa mai departe. De ce sa achizitionati un cosulet pentru bebe? E simplu: pentru ca e foarte comod si foarte sigur pentru micutul dvs., acesta va sta in el intr-o pozitie foarte comoda si achizitionandu-l de la un magazin de specialitate care pune pret pe calitate, veti observa ca un astfel de cosulet va fi confectionat din materiale de calitate. In acest fel veti avea siguranta ca micutul dvs. va fi nu doar in siguranta in "cuibul" lui, dar va sta si foarte comod, va avea o positie corespunzatoare a coloanei, care este foarte importanta mai ales la copiii foarte mici.

Desigur, un cosulet pentru bebe se va folosi pentru... bebe, dupa cum ii spune si numele, deci poate ca multi dintre dvs. se gandesc ca nu au nevoie de el intrucat bebe creste repede. Insa va puteti imagina cat de importante sunt primele luni de viata ale copilului pentru mentinerea lui intr-o stare de sanatate perfecta, cat de important e si pentru dvs. ca si parinte sa puteti sa va deplasati impreuna cu micutul dvs. fara a-l purta mereu in brate, fara a fi nevoiti sa il luati in brate din masina cand doarme deja si asa mai departe.

Intr-un cosulet bebe cel mic poate dormi in voie in vreme ce dvs. veti deretica prin casa unele-altele care sunt necesare a fi facute. E de mare ajutor. In plus, nu spune nimeni ca o data ce veti achizitiona un astfel de cosulet bebe, nu il puteti "plasa" mai apoi la altcineva, dupa ce micutul dvs. nu mai e atat de... micut.

Un cadou frumos, un cosulet bebe de calitate

Dupa cum am mentionat si anterior, un cosulet bebe poate fi ideal, poate fi si un cadou ideal pentru cneva dupa ce nu il veti mai folosi pentru micutul dvs. Insa va puteti imagina ca pentru ca acesta sa se poata transforma intr-un cadou ideal, trebuie sa fie unul de calitate inca de la achizitionarea sa.

Daca veti achizitiona un cosulet bebe care nu este rezistent, sau care nu va face fata transportului in diverse locatii, nu veti putea sa il folositi prea mult timp, poate nici macar suficient de mult cat ati avea nevoie pentru bebelusul dvs., deci calitatea sa este extrem de importanta.

Mai multe informatii vezi pe site-ul: magazinul-mamicilor.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului