Cresterea copilului

#lapte praf #scutece #suzeta #biberon #plimbare #bebelus #geanta bebelus

Cum pregatesti geanta pentru bebelusi

Daca vrei sa iesi la o plimbare cu cel mic, atunci ai nevoie sa te pregatesti temeinic. Nu trebuie sa iei cu tine toata garderoba copilului, dar lucrurile esentiale nu trebuie sa lipseasca din geanta bebelusului.

Pasul 1. Analizeaza nevoile bebelusului tau Pe masura ce creste, geanta cu accesorii pentru bebelusi/copii ar trebui sa devina tot mai usoara, iar plimbarile, de durata mai lunga. In momentul in care vrei sa achizitionezi o , alege un model care are destul de multe compartimente, pentru a strecura chiar si lucrurile marunte. Iata ce ar trebui sa se regaseasca in geanta bebelusului:

Pentru schimbarea bebelusului

  • Scutece
  • O patura, pentru a-l aseza atunci cand vrei sa il schimbi
  • Crema/ pudra pentru bebelus
  • Un rand de haine
  • Pungi de plastic sau gentuta cu pentru depozitarea lucrurilor murdare

Pentru hranirea bebelusului

  • Biberoane
  • Lapte praf gata preparat
  • Sticle cu apa, in cazul in care vei dori sa prepari laptele praf


Alte lucruri nescesare bebelusului

  • Suzeta
  • Jucariile preferate ale bebelusului
  • Jucarii pentru calmarea durerilor de dinti si gingii

Pasul 2. Pozitioneaza obiectele in geanta in functie de importanta acestora

Atunci cand iesi cu un bebelus, cu siguranta vei intampina momentul schimbarii scutecelor. Pentru ca, de cele mai multe ori, acestea apar atunci cand esti in public, ar trebui sa ai posibilitatea de a manevra destul de rapid scutecele, patura pentru bebelus si celelalte accesorii necesare.

Pasul 3. Fa practica acasa

Pentru ca geanta va sta pe un umar, iar cu cealalta mana iti vei tine bebelusul, atunci ar trebui sa ajungi cu usurinta, folosindu-te de mana libera, la lucrurile care sunt importante. Verifica in modul acesta daca ai asezat corect lucrurile in geanta bebelusului. Daca observi ca intimpini greutati in manevrarea obiectelor, atunci schimba pozitia acestora.

Pasul 4. Impacheteaza hainutele intr-o gentuta cu fermoar

Alege un set complet de haine, iar in momentul in care le-ai asezat in gentuta cu fermoar, preseaz-o bine pentru a elimina aerul. O astfel de gentuta se va dovedi utila atunci cand bebelusul isi va murdari hainutele. Tot ce va trebui sa faci va fi sa le introduci in geanta cu fermoar, si astfel restul articolelor vor fi protejate de murdarie si miros.

Pasul 5. Tine o evident a lucrurilor din geanta bebelusului

Pentru a nu transporta dupa tine lucrurile pe care nu le folosesti, controleaza periodic continutul acesteia, incluzand si buzunarele mai ascunse. O pudra pentru bebelusi care nu ti-a trebuit pana acum, prea multe servetele umede , lucruri personale uitate prin buzunarele gentutei, toate acestea iti aglomereaza spatiul si te incomodeaza fara sa iti dai seama.

Pasul 6. Elimina folosirea gentii personale

Gentile pentru bebelusi sunt, de obicei, destul de incapatoare. Incearca sa iti rezervi un buzunar doar pentru lucrurile personale, cum ar fi portofelul sau cheile. In felul acesta, poseta nu te va mai incomoda. Adauga, printre acestea, si un foto , in cazul in care vei dori sa imortalizezi moment din viata bebelusului tau.

Pasul 7. Adauga imediat produsele care s-au consumat

Nu astepta sa fii suprins neplacut atunci cand constati ca un obiect important iti lipseste din geanta bebelusului. Inlocuieste cat de repede posibil articolul din geanta care s-a consumat.

Pasul 8. Alcatuieste-ti o rezerva de lucruri necesare bebelusului Daca obisnuiesti sa petreci destul de mult timp la bunici acasa, ar fi indicat sa ai la acestia un set din articolele prezente in geanta bebelusului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului