Cresterea copilului

#tabara copii #tabara #copii # bookland

Cum sa alegi tabara perfecta pentru copilul tau

Vacanta de vara se apropie iar copii viseaza la o vacanta de vis in care sa combine distractia cu activitatile interactive educationale, sa se bucure de frumusetile naturii si sa-si faca noi prieteni. Daca iti doresti si tu iti doresti asta pentru copilul tau, trimite-l in tabara.

 

Tabara Coolturala Bookland este o tabara in care copilul tau va avea un program variat atat pe placul lui, cat si al tau, fiind sub atenta supraveghere a cadrelor specializate si a unui asistent medical. Cele 3 calupuri de activitati zilnice il vor face sa vada lumea cu alti ochi: cu ochii unui doritor de a sti si de a descoperi lucruri noi, pentru ca ii vor fi prezentate intr-un mod interactiv, axat pe aplicatii practice.

In tabara copilul va isi va insusi tehnici de supravietuire, va invata punctele cardinale, si va lua parte la cursuri de echitatie, fotografie, pescuit sportiv, 4 workshopuri, intalniri cu personalitati si totodata, va merge in drumetii / excursii la cele mai importante atractii turistice din zona.

“Ambalam” cultura generala in jocuri interactive, ca sa ii aratam copilului tau cat de frumoasa e cunoasterea, pentru ca, pe langa principalul scop de a-l ajuta sa socializeze si sa se distreze, este foarte important ca aceasta tabara sa joace un rol major in dezvoltarea sa personala.

In aceasta vara Tabara Coolturala Bookland va avea loc in Valea Lotrului si in Muntii Apuseni, dar si in Irlanda! Alege oricare dintre cele trei locatii, unde copilul tau va avea la dispozitie servicii all inclusive: camere moderne cu facilitati complete, hrana bio si obiective turistice inedite, precum si activitati interactive.

Ofera-i copilului tau un cadou de neuitat pentru incheierea anului scolar si trimite-l in Tabara Coolturala Bookland!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare