Cresterea copilului

#carti laura markham # laura markham #conferinte parenting #pedepse copii #cresterea copilului

Cum sa-ti cresti bine copiii fara sa tipi la ei sau sa-i pedepsesti

A-ti creste copilul fara a-l certa, fara sa tipi la el sau sa-l pedepsesti pare o utopie pentru cei mai multi parinti. Expertul in parenting, Laura Markham, asigura insa ca nu este asa si ca, mai mult, reteta este simpla si la indemana fiecarui parinte. Iata si cateva vedete de la noi care au imbratisat acest concept de parenting:

Micul Filip, în vârstă de un anişor, este cel care a a învăţat-o pe actriţa Ioana Blaj mai multe decât au învăţat-o toţi anii săi de viaţă de până acum. „Filip m-a învăţat să am răbdare, să iubesc necondiţionat, să am încrederea în mine şi în el, dar şi că timpul nu mai există când ai un copil”, a declarat Ioana. În plus, Ioana e convinsă acum, de când e mamă, că emoţiile negative nu merită transmise copilului!

Florin Grozea, artist, compozitor, prezentator TV, antreprenor online, blogger şi tatăl unui băieţel de doi ani, e un părinte fericit, al cărui copil i-a adus o serie de revelaţii, descoperiri şi abilităţi pe care nici nu ştia că le are. „Am învăţat ce înseamnă răbdarea. Acum ştiu ce înseamnă să aştepţi, să repeţi acelaşi cuvânt, să cobori scările foarte încet, atunci când eşti foarte grăbit, şi am descoperit cât de importantă este bătălia de a creşte un copil frumos, sănătos, întreg”, ne-a spus Florin. Tot de la el am aflat că nu doreşte să repete obiceiul părinţilor de a-şi compara copiii cu alţi copii, dar şi că fericirea e făcută din mici momente, mici victorii!

Și tu îți dorești să îți crești copilul fără ceartă, fără țipăt și fără pedeapsă? Participa la Conferinţele Totul Despre Parenting cu Dr. Laura Markham! Pentru prima dată în România, dr. Laura Markham, fondator www.ahaparenting.com, doctor în psihologie clinică, susține 4 conferințe speciale pe 14 și 15 noiembrie 2015, la Rin Grand Hotel, despre dezvoltarea și menținerea unei relații armonioase în familie:  

  • "Părinte liniștit, deci copii fericiți”
  • „Crește un copil inteligent emoțional”
  • „Părinți liniștiți, frați fericiți”
  • „Parenting liniștit: mindfulness și autocontrol”.

Mai multe detalii si inscrieri la conferintele dr Laura Markham aici, pe site-ul Totul despre mame.

Spune-ne intr-un comentariu la acest articol care este cea mai mare provocare din viata de parinte, in opinia ta, si poti castiga unul dintre cele trei pachete de carti ale dr Laura Markham - "Parinti linistiti, copii fericiti" si "Parinti fericiti, frati linistiti".

Tragerea la sorti se va face pe 16 noiembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare