Cresterea copilului

#televizor #transformare parinti #deghizare parinti #imitarea vocilor #copii parinti

Cum se schimba comportamentul femeilor dupa ce devin mame

Inainte sa devii parinte, iti propui anumite standarde in functie de care sa iti cresti copiii si te gandesti cum o sa te comporti in prezenta lor. De cele mai multe ori, socoteala initiala nu se potriveste cu cea de dupa nastere, astfel ca mamicile ajung sa faca anumite lucruri pentru copiii lor, pe care n-ar fi crezut vreodata ca sunt capabile sa le faca. Fara doar si poate, exista posibilitatea sa experimentezi si tu transformarile de mai jos!

1 Te deghizezi in diverse personaje pentru amuzamentul copiilor

Cand cel mic este trist sau fara chef de joaca, incerci sa gasesti anumite modalitati prin care sa-l faci sa-si recapete buna dispozitie. Astfel, ajungi sa te deghizezi in cele mai comice personaje din desenele animate preferate ale copilului, doar pentru a-l face pe cel mic sa se simta bine.

In plus, imitarea vocilor este un alt talent pe care il descoperi, dupa ce devii parinte.

2 Ajungi sa vorbesti ciudat in prezenta adultilor

Dupa ce petreci atat de mult timp impreuna cu micutul tau, alintandu-l si vorbindu-i in cele mai ciudate moduri posibile, ajungi, la un moment dat, sa folosesti acelasi limbaj si in prezenta adultilor.

Astfel, ajungi sa ganguresti si sa folosesti diminutive, chiar daca discutiile in care esti implicata sunt serioase. Circumstanta te pune, fara indoiala, intr-o postura stanjenitoare.

3 Te lasi influentata de copii

Desenele animate sau emisiunile pentru copii sunt preferatele celor mici si, desi le spui ca n-au voie sa se uite la TV decat pentru o scurta perioada, ajungi in cele din urma in imposibilitatea de a-i lua din fata micilor ecrane.

In ciuda faptului ca stii ca acest lucru nu este benefic pentru ei si ca jocurile cu mingea sau plimbarile cu bicicleta ar fi o optiune mai buna de petrecere a timpului liber, iti este destul de greu sa le stirbesti placerea de a se uita la TV.

4 Devii o copie a parintilor tai

Desi ai decis ca nu o te porti niciodata cu copilul tau la fel cum s-au purtat parintii tai cu tine, ajungi in cele din urma sa recunosti in comportamentul tau multe dintre gesturile parintilor tai.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare