Cresterea copilului

#copii #concurs #dacris #turn de caiete

Dacris isi propune sa construiasca “cel mai mare turn din caiete”

Pentru fiecare caiet terminat inscris online, va fi donat un caiet nou nout. Caietele noi vor fi asezate intr-un turn, pe care organizatorii il vor dona, la finalul campaniei, unei scoli.

Aceasta este provocarea lansata de RechiziteleMele.ro, tuturor elevilor din Romania, la finalul anului scolar 2012 – 2013.

Sunt puse in joc 90 de premii zilnice, trei saptamanale, dar si un mare premiu care consta intr-un voucher de 5000 de lei si donarea intregului turn de caie construit de-a lungul campaniei. Acest premiu va merge catre scoala la care invata castigatorul inscris in concurs, de-a lungul celor 3 saptamani. Pana in acest moment, peste 1000 de caiete au fost deja asezate in turn, iar un counter accesibil pe homepage si in pagina de concurs, arata in timp real numarul de caiete inscrise.


Cum poti participa la construirea celui mai mare turn de caiete

Pentru inscrierea in campanie, este necesara accesarea paginii de concurs - //www.rechizitelemele.ro/concurs-turn-caiete si postarea datelor personale:

  • nume si prenume
  • adresa de mail
  • scoala de la care sunt copiii
  • tipul de caiet terminat: matematica sau romana.


Copiii nu trebuie sa faca dovada caietului terminat. Inscrierea acestuia se realizeaza doar virtual. Fiecare participant primeste un numar de inregistrare in concurs, iar la finalul zilei urmatoare poate verifica daca a castigat unul dintre cele 5 premii zilnice puse in joc, formate din seturi Pilot Frixion: penar + roller. Apoi, va fi ales un castigator saptamanal de-a lungul desfasurarii campaniei, iar la finalul acesteia, pe 17 iunie, va fi desemnat marele castigator, prin tragere la sorti, din totalul celor inscrisi in concurs.

Concursul “TU + NOI = Cel mai mare turn din caiete” a fost gandit special pentru a marca relansarea magazinului online de rechizite - www.rechizitelemele.ro. “Am profitat de momentul cel mai fericit din viata unui elev, terminarea anului scolar, cand toate caietele se termina. Asadar, le-am lansat o provocare acestora, in spiritul companiei noastre: reciclam si daruim. Ei inscriu virtual un caiet terminat, iar pentru fiecare inscriere in campanie, noi donam un caiet nou. Consideram ca gesturile mici sunt cele care fac cu adevarat diferenta, de aceea obiectivul nostru este sa ajungem sa daruim cat mai multe caiete, asa ca asteptam cat mai multi copii sa se inscrie pe site. Lasati-ne fara caiete!”, a declarat Ramona Ilitoi, director de vanzari al Dacris. De precizat ca organizatorii nu au desemnat un numar maxim de caiete ce pot fi daruite mai departe. Vor fi donate exact atatea caiete cati inscrisi vor fi la finalul celor trei saptamani de concurs.

Relansarea celui mai modern magazin online de rechizite scolare

Magazinul www.rechizitelemele.ro a fost relansat pe platforma Magento, iar prin noua interfata si structura isi propune sa acopere toate zonele de interes pentru un elev, in era tehnologiei. “De la creioane si plastilina, hartie de decupat si acuarele, pana la e-learing si cursuri interactive, e-readere, tablete si console, magazinul nostru isi propune sa imbine cat mai armonios jocurile copilariei cu cele mai moderne tehnici de invatare. Din cele peste 5000 de produse disponibile online si cu o oferta in continua extindere, venim in ajutorul parintilor care cauta produse de calitate si la preturi corecte, pentru copiii lor”, a declarat Veronica Mircea, director de marketing si de PR al Dacris.

www.rechizitelemele.ro este un site Dacris, iar pentru relansarea acestui proiect, compania a colaborat cu Zitec, una dintre cele mai mari firme autohtone de software. "La Zitec, suntem orientati spre clienti si proiecte de calibru, de aceea pentru segmentul de retail online ne-am indreptat spre solutii bazate pe platforma Magento. Rechizitelemele.ro este pentru noi un proiect interesant pe aceasta platforma, care in plus ne-a oferit si oportunitatea de a utiliza mecanismele de cloud-computing oferite de Microsoft Azure in beneficiul clientului", a declarat Alexandru Lapusan, CEO&Founding Partner Zitec.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare