Cresterea copilului

#scaune auto #carucioare

De ce sa alegi scaunele auto si carucioarele Cybex

In momentele in care trebuie sa decizi ce fel de scaun auto sau carucior trebuie sa cumperi pentru bebelusul tau, vei vedea ca apar o mie de indoieli. Lumea echipamentelor pentru copii este o lume atat de vasta! Toate firmele si magazinele vor intotdeauna sa iti ofere ceva mai mult, comerciantii spun adesea ca produsele lor  de tip scaune auto, carucioare sunt cele mai bune pentru ca au un suport pentru sticle, pentru ca au suport pentru suzeta, au culoarea anului si asa mai departe. Desigur, trebuie sa iei in considerare aceste lucruri, insa mai presus de toate trebuie sa te intereseze un singur lucru cand alegi un scaun auto sau un carucior: micutul tau trebuie sa fie permanent in siguranta.

De aceea, un parinte responsabil trebuie sa ia in considerare alegerea unui echipament de brand, cu specificatii cat se poate de clare. Pentru asta, te poti baza pe Cybex intrucat este un brand cunoscut mai ales ca reprezinta garantia sigurantei si produsele sunt testate de ADAC. Institutia ADAC este cel mai mare club automobilistic din Germania si Europa si un test ADAC reprezinta o garantie. Trebuie mentionat faptul ca de la infiintare (in anul 1995), Cybex a primit deja peste 200 de premii pentru design si siguranta. La magazinul online Bebebliss vei gasi trei categorii de produse Cybex pentru bebelusi, la preturi extraordinar de bune. Sa vedem trei produse Cybex recomandate:

Scoica auto Cybex Aton 5

Aceasta scoica este caracterizata prin elementele de siguranta specifice. Avem astfel tetiera ajustabila pe inaltime impreuna cu centurile, carcasa care absoarbe energia ce rezulta in cazul unui impact, sistemul de protectie laterala si o copertina de sorare cu dimensiuni XXL. Aceasta scoica este ideala pentru bebelusii foarte mici si chiar si pentru prematuri. Scoica auto  Cybex Aton 5 asigura o pozitie ideala pentru bebelusii mici, mentinand capul, gatul si pieptul perfect aliniate. Astfel, nu exista risc de sufocare. Scoica auto poate fi instalata cu centura masinii sau cu una din bazele ISOfix compatibile. De asemenea, sistemul telescopic de protectie linear poate fi foarte usor si independent ajustat. Este un scaun recomandat inclusiv de specialistii pediatrii si neonataologi.

Scaunul auto rotativ cu Isofix Cybex Sirona

Este un scaun auto pentru grupa de varsta 0-4 ani. Este primul scaun i-Size din gama Cybex ceea ce ii ajuta pe parinti sa delimiteze mult mai specific utilizarea produsului. Acest tip de scaun poate fi utilizat cu spatele la sensul de mers (rear-facing) pana la aproximativ 4 ani. Spatarul poate fi reglat in 6 pozitii atunci cand scaunul este utilizat cu spatele la sensul de mers si in 2 pozitii in modul cu fata la sensul de mers, iar tetiera este reglabila pe inaltime in 12 pozitii. De asemenea, sistemul de reducere a fortei impactului este unul deosebit prin faptul ca diminueaza cu 20% energia generata in cazul unui accident. Scaunul este extrem de confortabil pentru micut si siguranta copilui este foarte mare.

Carucior rotativ 360 pentru nou nascut Cybex Eezy S Twist Plus 2

Acesta este un produs unic pe piata. De ce? Pentru ca scaunul sport si suportul de picioare integrat pot fi rotite la 360°, cu o singura mana, in sensul in care dorim. Rotile mari si suspensia eficienta asigura un mers lin pe orice tip de suprafata, fie plana, fie accidentata. Caruciuorul Cybex este recomandat de la nastere si pana la 4 ani (aprox 22 kg). Este un carucior usor, compact, rotativ, confortabil. Poate fi adaptat pentru a fi compatibil cu oricare dintre scoicile auto Cybex Aton 5.

Daca vorbim despre siguranta cu Cybex, putem scrie pagini intregi! Pe site-ul oficial veti gasi toate masinile si modelele cu care fiecare scoica sau scaun de masina este compatibil. Acest lucru inseamna sa economisiti timp si bani si sa intelegeti daca aveti masina potrivita pentru un echipament de acest tip. De asemenea, pe langa siguranta, echipamentele Cybex sunt elegante, cu un design modern, iar materialele din care sunt realizate sunt de cea mai buna calitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare