Cresterea copilului

#copii pentru copii #ecco #orfani

ECCO da startul unei noi editii "Copii pentru copii"

Ziua Copilului este sarbatorita de catre ECCO o luna intreaga. Intre 21 mai si 20 iunie, se desfasoara cea de-a doua editie a campaniei umanitare " copii pentru Copii", in cadrul careia copiii sunt invitati sa doneze orfelinatelor pantofii pe care nu ii mai folosesc.  

Campania se va desfasura in toate magazinele ECCO din tara – Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi si Cluj. Pentru fiecare pereche de incaltaminte daruita, donatorul va beneficia de o reducere de 15% la orice articol de incaltaminte ECCO, din colectia de copii. Pantofii stransi vor fi mai intai supusi unui proces de igienizare si reconditionare , iar apoi oferiti catre mai multe orfelinate din tara, numarul acestora fiind stabilit in functie de cantitatea de pantofi donati.

"Copii pentru Copii" este un proiect pe care ECCO l-a demarat in mai multe tari din Europa in urma cu cinci ani. In Romania, acesta s-a dovedit a fi un real succes inca de la prima editie, peste 200 de copii din orfelinatele din Bucuresti si Cluj putand fi ajutati anul trecut cu perechile de pantofi donate de clientii ECCO.

"Prin intermediul campaniei copii pentru copii speram sa aducem un zambet pe chipul cat mai multor micuti, iar aceasta depinde foarte mult de fiecare dintre noi. Asteptam cat mai multe perechi de pantofi folositi pe care sa le reconditionam si sa le oferim unor copii dezavantajati, pentru care orice mica atentie poate da nastere unei mari bucurii", declara Victor Tighinean, directorul ECCO Romania.

Campania umanitara "Copii pentru Copii" se inscrie intr-o politica mai larga pe care ECCO o duce la nivel global, cea de sustinere a mai multor cauze nobile. Programul caritabil "ECCO Walk for life" are ca scop principal ajutorarea copiilor defavorizati, incurajarea unui stil de viata sanatos si protejarea naturii. Prin intermediul acestuia, compania sustine in mod constant o serie de activitati umanitare, alaturi de organizatii nonguvernamentale precum World Wildlife Fund (WWF), UNICEF, Street Kids International sau Danish Heart Foundation.

 

Copii pentru copii

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului