Cresterea copilului

# carucioare 3 in 1 #alegere carucioare #carucioare #economie #excursie

Economia unei excursii - alege carucioare 3 in 1

Daca esti sau ai fost montaniarda inseamna ca stii foarte bine cat de dificil poate sa fie sa iti pregatesti rucsacul de calatorie. Pentru ca te-ai izbit de nenumarate situatii cand obiecte absolut necesare nu mai aveau loc in bagajul supraaglomerat si trebui sa o iei de la capat cu organizarea acestuia. Un spatiu limitat pune, de regula, asemenea probleme, iar cei ce calatoresc mult le cunosc foarte bine. si nu numai ascensiunea montana implica asemenea neajunsuri, dar si calatoriile cu automobilul. Iar daca in vara asta ati programat o astfel de excursie impreuna cu totii membrii familiei, inclusiv mezinul abia venit pe lume, atunci carucioarele 3 in 1 de pe bebebliss.ro vor fi un ajutor de nadejde.

Organizarea unei vacante reusite implica un carucior 3 in 1

Nu mai este ceva neobisnuit ca tinerele mamici sa se bucure de vacante alaturi de cei mici ori de cate ori au ocazia. A existat o vreme cand expunerea celor foarte mici la calatorii lungi sau prea departe de casa nu erau printre cele mai recomandate sau agreate lucruri. Pentru ca siguranta acestuia parea cumva legata de confortul si securitatea caminului matern. Astazi insa, calatoriile de la varste fragede sunt chiar recomandate ca un bun prilej pentru ca cel mica sa se obisnuiasca deopotriva cu diversitatea, dar si pentru a-si forma independenta.

Calatoriile au aceasta proprietate speciala de a te transforma intr-un adult independent tocmai pentru ca dezvolta simtul aventurii si dezvolta increderea in sine. Din acete motive, plus cele legate de sanatatea si bucuria micutilor, calatoriile au devenit parte din viata copiilor de la cele mai fragede varste. Evident, insotiti de adulti. si musai de parinti atunci cand sunt inca bebelusi. Iar fiindca foarte multe mamici sustin si se bucura de astfel de calatorii alaturi de bebelusii lor, Bebebliss s-a gandit sa va ajute sa va organizati bagajul de vacanta in cel mai simplu si economic mod. Anume oferindu-va un carucior 3 in 1 ieftin care va va scuti de bataile de cap privind organizarea optima a bagajului in mai multe moduri.

Unu la mana, este usor demontabil si strans corespunzator ocupa putin loc ceea ce inseamna o economie de spatiu pe care il puteti folosi pentru a completa bagajul cu tot ceea ce aveti nevoie. Doi la mana, este un carucior extrem de sofisticat care acopera ingenios toate nevoile celui mic, asta insemnand tocmai o reducere a bagajului sau particular. Nu mai este nevoie sa transportati si alte leagane sau alte scaune pentru transportul celui mic pentru ca aceste caruciare se transforma in tot ce aveti nevoie pentru o calatorie placuta si sigura a bebelusului dumneavoastra. De la landou si patut bebe la scaun pentru transport sau sport.

Carucioarele multifunctionlae de pe bebebliss.ro vor acoperi toate nevoile celui mic, iar calatoria se va transforma intr-o adevarata sursa de veselie si voie buna. Si nu numai calatoria, dar si pregatirea ei. Tocmai pentru ca nu veti mai fi nevoita sa va bateti capul cu organizarea eficienta a bagajului. Carucioarele 3 in 1 vor rezolva toate problemele legate de economia spatiului, dar si pe cele ale economiei intregii calatorii. Tocmai pentru ca sunt facute sa gestioneze eficient lucrurile. De la spatiu la buna desfasurarea a vacantei dumneavoastra.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului