Cresterea copilului

#spinner fidget #kendama #jocuri copii

Febra kendama si spinner fidget. Ce-i atrage pe copii la aceste jocuri

Vanzarile pentru Kendama si Spinner Fidget au explodat pe piata din Romania, de la inceputul anului! Parerea comerciantilor este ca cei mai multi copii au cumparat aceste jucarii deoarece s-au plictisit de tehnologie si vor sa se intoarca la simplitate, la antrenarea coordonarii minte-maini. Surprinzator este ca nu doar copiii se bucura de aceste jucarii, ci si adultii.

 "In materie de jucarii – si nu numai – trendul este intotdeauna sinusoidal, iar cei mai multi advertiseri stiu asta. Asa a fost intotdeauna. Tehnologia avanseaza rapid pana in punctul in care beneficiarul ei se plictiseste si vrea sa se intoarca pentru un timp la jocurile simple, care sa nu ii solicite atat de mult. Acesta este motivul pentru care au avut succes jocuri precum FarmVille, AngryBirds, MineCraft si, mai nou, kendama sau spinner fidget. Acum este febra celor doua jucarii, dar nu va dura o vesnicie. Istoria ne-a aratat ca orice intoarcere la simplitate va continua cu intoarcerea la complexitate, iar la un moment dat copii vor incepe sa cumpere din nou jocuri complexe, specifice nivelului actual de evolutie tehnologica. Pana atunci trebuie sa ne bucura, noi, ca parinti, ca datorita acestor doua jucarii haioase, ii putem tine pe cei mici, pentru o vreme, departe de telefonul mobil sau de calculator”, a explicat Iulian Ghisoiu, directorul BeKid.ro, unul dintre cele mai mari magazine online din Romania pentru bebelusi si copii. 

Pentru kendama, pretul variaza intre 50 si 100 de lei, iar costurile pentru spinner fidget sunt intre 20 si 50 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului