Cresterea copilului

#caluti balansoar din lemn #caluti balansoar #balansoar lemn #jucarii copii #copii

Haideti copii la calarit pe calutii balansoar din lemn!

Dragi parinti ai copiilor mici de varsta 1-5 ani, credeti-ma ca este mare nevoie de miscari de leganare pentru copiii vostri, pentru a se dezvolta armonios. Cercetatorii din domeniul psihologiei sustin acest lucru. In urma cercetarilor si testelor efectuate au ajuns la concluzia ca miscarile de balansare si de leganare le produc copiilor dezvoltarea armonioasa a celor doua emisfere cerebrale. Deci, se dezvolta atat partea cognitiva cat si cea creativa a creierului.

De mult exista jucarii, care balanseaza copii. In zilele noastre cunoastem o gama vasta de jucarii electrice din aceasta categorie, dar clasicii caluti balansoar din lemn nu isi pierd semnificatia. Acestea sunt jucarii mereu la moda. Nu pierd din popularitatea lor in ciuda faptului ca exista de foarte mult timp. Mai mult, calutul balansoar a devenit un veritabil simbol al copilariei.

Un calut balansoar din lemn de calitate trebuie sa aiba unele calitati cum ar fi sa fie solid, rezistent, sigur si de ce nu, comod si amuzant. Alegerea acestuia in functie de pret si calitate nu este deloc usoara. Va recomand sa vizitati site-ul magazinului online de jucarii Lester, unde gasiti caluti balansoar din lemn de calitate cum erau acele jucarii de odonoiara si unele modele combinate cu materiale textile precum pernute, pentru a fi mai confortabile pentru cei mici.

La Lester se gasesc doua tipuri de caluti balansoar: unul cu spatar pentru copii mai mici si unul mai apropiat de forma reala a unui cal. Modelele din categorie, unde copilul sta asezat ca pe un scaunel si se tine de un maner, vizeaza siguranta micutilor, cei din a doua categorie, unde micutul sta de parca ar calari un cal ajuta copii sa se aventureze pe taramul imaginatiei.

Siguranta copiilor este pe primul loc cand se face o alegere. Lemnul finisat la standarde inalte, respectand normele de securitate in vigoare, este un material indicat pentru un calut jucarie pentru copii. Este rezistent si placut la atingere, fiind un material natural. Pretul acestor jucarii variaza, dar se poate gasi mereu un pret accesibil, chiar cu reduceri, promotii ocazionale, cand este si indicat sa achizitionezi aceasta minunatie de jucarie. Poate deveni si un cadou perfect pentru orice ocazie. Iar daca strabatutul magazinelor va oboseste, nu dispunti de timpul necesar sau nu vreti sa faceti cumparaturi de acest tip cu copilul dupa voi, puteti achizitiona produsele din magazinul online. Alegerea este mult mai simpla!

Facand o comanda de peste 189 ron beneficiati de transport gratuit la domiciliu intr-un timp relativ scurt.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului