Cresterea copilului

#copii #moda #haine

Hainute pentru bebelusii in pas cu moda

“Eu si mama il iubim pe tata”, “vreau o decapotabila ” sau “vrei sa ne jucam?” sunt doar cateva dintre mesajele amuzante inscriptionate pe costumasele destinate bebelusilor, din noua colectie a Magazinelor Z. Aceasta colectie este semnata de Andreea Esca si este destinata copiilor cu varste intre 0 si 3 ani.
Moderne si originale, aceste hainute sunt ideale pentru orice moment al zilei, iar unele dintre ele sunt destinate unor ocazii speciale , cum este botezul. Astfel, printre articolele vestimentare ale Magazinelor Z exista diverse seturi de botez, extrem de practice si utile, care contin toate lucrurile necesare unui astfel de eveniment: prosop cu gluga, panza de mir, body cu maneca lunga, caciulita, fasa, barbita, sapun special pentru fina si sensibila a bebelusilor, dar si o sticluta cu dop pentru mir. Intr-un cuvant, este trusoul complet de care un bebelus are nevoie la minunata taina a botezului. Mai mult decat atat, un lucru inedit la acest set special este acela ca pe panza de mir este brodata, cu fir argintiu, rugaciunea “Inger , ingerasul meu”.
De asemenea, Andreea Esca a mai creat un trusou special pentru nou-nascuti , set care contine un body cu maneca lunga, salopeta cu botosei, barbita, caciulita si manusi. Seturile sunt disponibile in trei variante de culori: alb, roz si bleu.
Pentru ca si trebuie sa fie in pas cu moda, noua colectie prezinta haine imprimate in nuante tari si vii roz, rosu, fucsia, albastru, verde etc care iti inspira veselie si fericire.
Hainutele promovate de Magazinele Z sunt confectionate din bumbac 100%, iar materialele sunt testate dermatologic si antialergice.
Castiga un in valoare de 200 lei, valabil in magazinele Z!
Parinti.acasa.ro impreuna cu Magazinele Z te invita sa participi la concursul „Castiga un voucher in valoare de 200 de lei, valabil in magazinele Z!”. Daca vrei ca micutul tau sa aiba un look special si sa poarte hainute de calitate superioara, nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs.
Regulile concursului:
Pentru a participa la concurs, trebuie sa vizitezi mai intai site-ul www.specialbebe.ro. Citeste articolul „Incurajati-i pe copii sa aiba un hobby” si scrie-ne despre hobby-ul copilului tau.
Cel mai interesant si original raspuns va fi premiat cu un Voucher de 200 lei la Magazinele Z.
Pentru a participa la concurs trebuie sa postezi raspunsul tau pe forum.acasa.ro dand click AICI.
Doar utilizatorii inregistrati pot participa. Daca nu ai deja un cont, poti sa te inregistrezi AICI.
Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!
Concursul se desfasoara in perioada 23 - 6 . Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail la data de 7 decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului