Cresterea copilului

#inscrieri liceu sportiv #mircea eliade bucuresti #liceu mircea eliade #inscrieri clasa V

Incep inscrierile la Liceul Sportiv "Mircea Eliade" din Bucuresti

Unicul liceu cu profil sportiv din Bucuresti incepe inscrierile pentru clasa a V a (fete/baieti: fotbal, volei, tenis de camp, judo, lupte). Programul scolar se desfasoara dimineata, in intervalul orar: 8.30-12.30, iar antrenamentele la disciplinele sportive, in intervalul orar 13.00-15.00.

Liceul are cea mai moderna baza sportiva din Bucuresti: sala de lupte echipata cu aparatura de forta si dezvoltare musculara, sala de judo, 3 terenuri tenis - din care 2 sunt acoperite de balon - un teren fotbal regulamentar 90 x 46m / cu suprafata sintetica, 2 terenuri minifotbal cu suprafata sintetica, sauna, jacuzzi ,vestiare, grupuri sanitare, dusuri, salon de masaj.

Liceul Sportiv Mircea Eliade ofera multe facilitati elevilor sai printre care: posibilitatea servirii mesei la cantina scolii, semi-internat sau internat la caminul hotel al scolii.

Comunicat de presa

Liceul cu Program Sportiv “ Mircea Eliade” (cls V – XII)  -
unicul liceu cu program sportiv din Bucuresti , anunta inscrieri in cls. aV- a vocational sport ( fete/baieti) la urmatoarele discipline sportive : fotbal, volei, tenis de camp, judo, lupte. 

Program:

Program scolar : 8.30 - 12.30

Antrenament: 13.00 - 15.00 la disciplinele optionale, 4 antrenamente /saptamana, conform structurii anului scolar).

In cadrul programului gratuit de pregatire sportiva se pot inscrie si elevii claselor 0-IV care isi exprima intentia de continuitate in clasa a V-a vocational sport.

Facilitati: posibilitatea servirii mesei la cantina scolii, semi-internat sau internat la caminul hotel al scolii.

Baza sportiva noua la standarde europene de competitie:

Sala sport modern amenajata: Sala lupte echipata cu aparatura de forta si dezvoltare musculara, Sala judo, Sauna, jacuzzi, vestiare, grupuri sanitare, dusuri, salon de masaj, 3 terenuri tenis  / 2 acoperite balon, 1 teren fotbal regulamentar 90 x 46m / cu suprafata sintetica, 2 terenuri minifotbal cu suprafata sintetica.

Dotari: 16 sali de curs, laboratoare moderne, cantina, camin hotel.

Total elevi: 30 clase / 900 elevi.

Pe langa LPS “Mircea Eliade”  functioneaza si un Club Sportiv scolar cu sectii de fotbal, volei fete, lupte, judo, fotbal si tenis de camp. 

Rezultatele sportive ale elevilor Liceului Mircea Eliade – coordonator  Dir. Adjunct Prof. Ion Toma ( specializare fotbal) / Directorul Centrului de Juniori FC Steaua Bucuresti, sunt spectaculoase:

Fotbal

In ultimii 10 ani, liceul a castigat an de an Cupa Liceelor; a participat  an de an la Turneele  finale la celelalte  competitii pe plan local si national castigandu-le sau clasandu-se pe primele locuri; sportivii fiind constant in atentia marilor cluburi de fotbal, in special a Clubului Steaua care recruteaza juniori din aceste clase.

Volei 

Echipa de volei fete castiga in fiecare an Cupa si Campionatul liceelor si celelalte competitii organizate pe plan local si National 2012 -  Vicecampioane Nationale

Judo

Floricoiu Filip, Craivan Nicoleta,  Feraru Carmina / Sandru Cristian - toti multipli campioni nationali, au fost antrenati si formati de profesorii Liceului Mircea Eliade. alti componenti ai loturilor nationale se antreneaza aici, pentru ca baza sportiva a liceului este una dintre cele mai moderne din Bucuresti.

Lupte

loturile  nationale  de juniori,  de lupte libere si greco-romane , se antreneaza zilnic in baza sportiva a liceuluiin cadrul bazei sportive a liceului activeaza si Centrul Olimpic de Excelenta in Lupte

Tenis

2013 - Campionate Nationale Individuale  -  campioana nationala la individual –Elena Gabriela Ruse ; campione la dublu feminin , campioni la simplu masculin

Pentru inscrieri :

Clasa a V-a -  2 clase / vocational sportliceu cls. IX – XII  - 3 clase / vocational sport clase cu posibilitate de performanta in urmatoarele discipline sportive:  fotbal, volei, judo, lupte si tenis de camp.

Pentru informatii, va rugam sa contactati:

Director Adjunct Prof. Ion Toma

tel.: 0767452320 / 0735246847

www.liceumirceaeliade.ro

Liceul Sportiv „Mircea Eliade” - formator de campioni! 

Advertorial   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului