Cresterea copilului

#dorinta de craciun # copii bolnavi #caritabil #craciun

Indeplineste dorinta de Craciun a unui copil bolnav!

Sarbatorile de Iarna sunt un prilej de bucurie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, care isi pregatesc din timp lista de cadouri pentru Mos Craciun.

Pentru copiii bolnavi si familiile acestora, singurul si cel mai de pret cadou este sansa de a fi din nou sanatosi. Pentru a le veni in ajutor Asociatia M.A.M.E. a lansat campania de strangere de fonduri "Indeplineste dorinta de Craciun a unui copil bolnav!", prin care invita firmele si companiile sa se alature acestui demers prin directionarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului catre organizatie.

"Avem nevoie de sustinerea societatilor care au inregistrat profit in anul 2016 pentru a putea sa asiguram, in continuare, serviciile socio-medicale pe care le oferim in cadrul Centrului Stelutelor copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave", a declarat Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei M.A.M.E.

Asociatia M.A.M.E. a infiintat in luna iunie 2014 Centrul Stelutelor, centru de suport, consiliere si recuperare socio-medicala dedicat copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, unde peste 300 de copii au beneficiat, pana in prezent, de terapiile complementare tratamentului medical care ii ajuta sa treaca mai usor peste perioada de confruntare cu boala, respectiv: consiliere medicala, consiliere psihologica, consiliere nutritionala, consiliere juridica, kinetoterapie, sprijin pentru reintegrare sociala, art-terapie emotionala, precum si activitati educative si de socializare.

Povestea Nicoletei, fetita care a invins cancerul la varsta de doi ani

Nicoleta este o fetita curajoasa care a inceput lupta cu boala la scurt timp dupa nastere, fiind diagnosticata la doar o luna cu neuroblastom abdominal suprarenal stang, o afectiune care ii punea viata in pericol. Cu toate acestea, dupa o interventie chirurgicala complicata si 19 cure de citostatice, pe care le-a suportat in mod miraculos, micuta s-a vindecat.

"Anul acesta a implinit varsta de 5 ani si este pentru prima data cand se simte din nou bine. Fricile, temerile si anxietatea i-au disparut si se poate bucura din nou de copilarie. Pentru asta a fost nevoie de multa terapie, rabdare si atentie pe care le-a primit de la specialistii Asociatiei M.A.M.E. la Centrul Stelutelor", a declarat mama Nicoletei.

Povestea Nicoletei este povestea multor copii care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a avea parte de un final la fel de fericit. Directioneaza 20% din impozitul pe profit datorat statului catre Asociatia M.A.M.E. si indeplineste dorinta de Craciun a unui copil bolnav! Pentru mai multe detalii privind campania de strangere de fonduri, va invitam sa accesati urmatorul link: //asociatiamame.com/implica-te-si-tu/directioneaza-20

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului