Cresterea copilului

#jucarii online #jucarii copii #jucarii

Jucarii de firma la reduceri de peste 50%, pentru cadouri unice de sarbatori!

Inainte ca sarbatorile de iarna sa te condamne la adevarate probe de rezistenta prin magazinele de jucarii, pregateste-ti tolba de cadouri pentru cei mici, cat inca poti face cumparaturi in liniste si te bucuri de preturi accesibile. Magazinul virtual Jucarii-online.biz face in aceasta perioada lichidari de stoc si iti ofera posibilitatea sa cumperi jucarii de firma la reduceri de peste 50%!

Ponei zambitori si vorbitori, tancuri, figurine ale unor personaje celebre sau animalute adorabile care danseaza si chicotesc, toate te asteapta pe Jucarii-online.biz, la preturi incredibile.

Jucarii de firma la jumatate de pret

Bucura-te de ofertele irezistibile inaintate de Jucarii-online.biz si cumpara jucarii de firma la jumatate de pret, comandandu-le foarte usor online. Nu doar ca faci economii importante pentru bugetul de care dispui de sarbatori, ci eviti si aglomeratia din pragul sarbatorilor, cand cumparaturile devin un adevarat calvar.

Daca vrei sa faci o bucurie imensa unei fetite, orienteaza-te catre Hasbro - Printesa Twilight Sparkle, pe care copiii o cunosc din desenele animate "My Little Pony".

Simpaticul ponei vorbeste, canta si se deplaseaza, iar aripile lumineaza in jur si se misca in timpul mersului. Pachetul contine un pieptene, 4 agrafe, un colier si o tiara. Pret: 109 Ron.

Din aceleasi desene animate, My Little Pony So Soft Tickle Gigglin Lily ar fi cadoul perfect pentru o fetita dornica sa aiba grija de un ponei bebelus din plus, care rade si se misca atunci cand este apasat pe burtica. Pret: 85 Ron.

Un baietel pasionat de seria "Star Wars" va primi cu bucurie tancul Hasbro Star Wars Republic Fighter, cu rezervoare dotate cu tunuri laser si lansatoare de rachete pentru bombardarea inamicului.

Despre Jucarii-online.biz

Jucarii-online.biz este un distribuitor de jucarii sigure pentru cei mici extrem de apreciate de copii, datorita personajelor in voga din desene animate pe care le intruchipeaza: Angry Birds, My Little Pony, Iron Man, Transformers, Spider Man sau Star Wars.

Magazinul online iti pune la dispozitie si jocuri de societate, rechizite, ghiozdane, masinute si jucarii de bebelusi, la preturi fara concurenta!

Jucarii-online.biz distribuie produse en-gross partenerilor din tara si strainatate la preturi mai mici decat cele afisate pe site, si sunt in permanenta in cautare de noi parteneri.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului