Cresterea copilului

#jucarii #jucarii de lemn #magazin de jucarii #toysdepot

Jucariile din lemn. Echilibrul intre traditional, ecologic si modern

Clasicele jucarii si cuburi din lemn sunt un puternic pilon aflat la baza educatiei directionate spre natura. Odata cu trecerea timpului si cu evolutia jucariilor, copii au devenit mult mai pretentiosi cand vine vorba de functionalitatea unei jucarii, cu atat mai mult daca aceasta este din lemn.

Cum alegem o jucarie din lemn?

Alege o jucarie cu valoare educativa. Fiecare jucarie trebuie sa aibe un element educativ. Instrumentele muzicale din lemn cum ar fi o muzicuta, un pian de lemn sau o chitara au un puternic impact asupra copiilor la auzirea sunetelor pe care le produc. Seturile de constructie simple, formate din cuburi sau forme geometrice din lemn sau cele complexe, formate din sute de piese finisate cu care pot construi o casuta de lemn deschid calea spre gandirea logico-matematica ajutandu-i totodata pe cei mici sa inteleaga mai usor natura si elementele ei.

Citeste cu atentie instructiunile. Fiecare jucarie are pe eticheta sau in descriere informatii legate de varsta minima la care poate fi utilizata, materialele si vopselurile folosite la constructie. TOYSdepot, magazin online cu jucarii din lemn, a selectat intreaga gama de jucarii pentru a fi non-toxice si colorate cu vopseluri pe baza de apa pentru a nu pune in pericol sanatatea copiilor.

Alege o jucarie din lemn in functie de nevoile copilului tau. Fiecare copil in functie de perioada de dezvoltare si de necesitati are nevoie de o jucarie potrivita pentru a reusi sa depaseasca si sa inteleaga aceasta perioada.

Cum reusim sa mentinem echilibrul intre traditional, ecologic si modern ? 

In zilele noastre, pana si jucariile au avut de suferit. S-au transformat si au evoluat. Pe piata nu mai intalnim jucarii cum erau pe vremea noastra, lucru care duce la ingrijorarea multor parinti.

Balanta dintre traditional si modern este tinuta in echilibru de jucariile din lemn ecologice. Prin gama de jocuri si jucarii online din lemn de la TOYSdepot, se aduc in atentie traditionalele cuburi din lemn intr-o forma moderna, viu colorate sau de ce nu casutele pentru copii care pot fi construite in nenumarate moduri, fabricate din lemn natur, cu sistem de prindere care permite asamblarea structurii fara lipici.

Jocurile si jucariile din lemn sunt elemente vitale in dezvoltarea copiilor, acestea reusind sa stimuleze simturile prin finisajele de calitate, formele variate ale acestora cat si a culorilor naturale  deosebite.

Despre Toysdepot

TOYSdepot este magazinul specializat in jucarii pentru copii de toate varstele .

Program : L - V : 10:00 - 17:00
Nr. comenzi telefonice : 0729977652 | 0724832415
E-mail : office@toysdepot.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului