Cresterea copilului

#jucarii #jucarii copii #jucarii lemn

Jucariile handmade din materiale ecologice readuc farmecul copilariei pure si fericite!

Farmecul copilariei pure si fericite s-a pierdut odata cu invazia papusilor din material plastic, animalutelor din plus cu fire sintetice si a altor jucarii de duzina, de proasta calitate, care nu mai antreneaza imaginatia copiilor, ba chiar le pun in pericol sanatatea. Din fericire, parintii mai au optiuni sanatoase prin care sa infrumuseteze copilaria micutilor lor. Jucariile handmade din materiale ecologice au numeroase avantaje, care le recomanda intr-o casa cu prichindei aflati in plina dezvoltare.

In ciuda scopului ludic in care sunt folosite, jucariile trebuie sa fie luate in serios de catre parinti. Substantele toxice din multe jucarii moderne ajung cu usurinta in organismul celor mici, avand un inalt potential de imbolnavire.

Alte jucarii de pe piata, produse pentru a fi cat mai atractive, pot incuraja comportamente violente sau pot transmite copiilor valori false, care sa le influenteze personalitatea. Din toate aceste dezavantaje ale industriei de jucarii a izvorat si necesitatea crearii de jucarii handmade din materiale ecologice, sigure, de catre artistii dedicati implinirii visului unei copilarii ca in basme.

Avantajele jucariilor handmade

Jucariile handmade sunt, in primul rand, creatii de calitate, originale, facute cu dragoste de artizani care inteleg nevoile unui copil care creste si invata jucandu-se. O jucarie lucrata manual nu este un simplu obiect de duzina. Forma, aspectul, materialele si vopseaua folosite sunt atent alese si gandite, pentru a fi usor de manevrat, sigure si stimulative pentru functiile cognitive in dezvoltare.

Casavisatoare.ro, un atelier de creatie unde iau nastere cele mai frumoase jucarii lucrate manual, iti ofera sansa de a-i oferi micutului tau o copilarie autentica. Jucariile sunt usor de cuprins in palma, dezvoltand latura afectiva. Culorile sunt placute, nu prea stridente, insa armonios imbinate, pentru a inspira confort si liniste.

Forma simpla a jucariilor create de Casavisatoare.ro are si ea un scop precis: dezvolta inventivitatea, intrucat antreneaza imaginatia celor mici, oferindu-le posibilitatea sa atribuie propriile semnificatii si roluri personajelor cu care se joaca. Intrucat sunt confectionate din lemn, jucariile handmade ofera o energie aparte, acest material "viu" avand avantaje incontestabile fata de echivalentul sau plastic:

  • Copilul interactioneaza cu jucaria fizic, nu are butoane de apasat, astfel mintea sa ramane activa cand se joaca;
  • Lemnul nu contine materiale toxice;
  • Jucariile din lemn nu au parti care pot fi inghitite si pot fi folosite de mai multe generatii;

Jucariile handmade din atelierul de creatie Casavisatoare.ro sunt pictate si tratate natural, in culori frumoase si non-toxice, pentru siguranta in jocul copilului. Lemnul folosit este de esenta moale, facandu-le sa fie delicate si placute la atingere. Desenele armonioase au detalii care dezvolta simtul estetic al celor mici, iar solutia preparata in casa din ceara de albine pentru tratarea naturala a jucariilor sporeste calitatea si siguranta jucariilor.

Jucariile din Casavisatoare.ro

Creeaza cel mai frumos basm alaturi de copilul tau, cu piticii de poveste Somnorila, Bucatarel, Papionel, Floricica, Relaxatul, Dusulica, Ochelarila si Cravatel sau cantati impreuna "In padurea cu alune", jucandu-va cu animalutele din padure Ariciul Pogoniciul, Veverita Codita sau Melcul Codobelcul.

Intra in colectia de jucarii si pe pagina de Facebook Casa Visatoare pentru a patrunde in universul magic al copilariei pure!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului