Cresterea copilului

#kidex 2013 #targ de copii #targ copii romexpo #tibco 2013

KIDEX 2013, cel mai vesel targ pentru copii, intre 30 mai si 2 iunie la ROMEXPO

Intre 30 mai si 2 iunie la ROMEXPO, in Pavilionul Central, are loc KIDEX - Expozitia de Produse si Servicii pentru Nou-nascuti, Copii, viitoare Mamici si Parinti. Timp de patru zile copiii vor fi in centrul atentiei si vor beneficia de toate distractiile potrivite varstei lor.

Jucariile, hainutele, accesoriile pentru plaja sau jocurile educative sunt doar cateva dintre atractiile editiei 2013 a KIDEX. Printre expozanti se numara: Chicco, Loris Baby’s Land, All4Baby, Wenice Kids, Premium Footwear, Picioru' Gras, Hands on Education, Helen Doron, Global Network, Kids Hollywood, Kara Baby, Bimbo, Maiori sau TikkiShoes.

Pe langa reducerile importante anuntate de expozanti la produsele destinate copiilor, organizatorii KIDEX au mai pregatit un variat program artistic menit sa ii incante pe cei mai mici dintre vizitatori.

La eveniment veti descoperi o noua serie de aparate de umidificare si purificare a aerului. Acestea sunt ideale pentru camerele nou-nascutilor si copiilor datorita dublei functii pe care o indeplinesc, aceea de umidificare si purificare a aerului, oferindu-le acestora un mediu sanatos si protectie impotriva prafului, factorilor alergeni si a virusurilor care le pot provoca infectii respiratorii.

Cel mai vesel targ pentru copii - KIDEX se va desfasura in aceeasi perioada cu TIBCO - Targul International de Bunuri de Larg Consum, intre 30 mai si 2 iunie.

Ajuns la cea de a 30 - a editie, TIBCO va aduce si de aceasta data cea mai variata oferta de bunuri de larg consum. Incaltaminte, imbracaminte, produse de ingrijire corporala, bijuterii dar si aparate electrocasnice si produse alimentare, toate vor fi de gasit de pe 30 mai pana pe 2 iunie la ROMEXPO.

Asa ca, daca vrei ca vara sa te prinda cu cele mai la moda haine si articole de incaltaminte, o vizita la TIBCO este obligatorie! Dintre brand-urile ce vor expune in cadrul TIBCO, mentionam: Veronesse, Dara’s Boutique, produsele de machiaj Farmasi si bijuteriile Regal Gold.

Pentru ambele manifestari, expozantii anunta reduceri substantiale de pana la 50%!

KIDEX si TIBCO se vor desfasura concomitent cu alte 2 evenimente ce au loc in aceeasi perioada si care vor completa oaza copilariei de la ROMEXPO, fiind in acelasi timp si o excelenta modalitate de relaxare atat pentru parinti, cat si pentru copii:

29 mai - 2 iunie - Targul de carte Bookfest

31 mai - 2 iunie - PetExpo - Targ dedicat animalelor de companie

Program de vizitare KIDEX 2013

In perioada 30.05.2013 - 01.06.2013, intre orele 10:00-19:00
In ultima zi, 02.06.2013, intre orele 10:00-16:00

Intrarea este libera!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare