Cresterea copilului

#bebelusi #produse bebelusi #micutul.ro #patuturi copii

Mai mult decat un magazin pentru bebelusi: Micutul.ro

Cand ne-am hotarat ca pe langa magazinul online: www.micutul.ro sa deschidem la Timisoara si un magazin pentru bebelusi, gandul care ne-a indrumat a fost sa oferim viitoarelor mamici o comunitate.


Am vrut ca magazinul “Micutul” sa fie un loc, unde daca aveti nevoie de produse pentru bebelusul vostru, sa puteti veni personal sa le vedeti si sa le testati!

Daca nu sunteti din Timisoara, “Micutul” va plateste costurile calatoriei dumneavoastra; asa va fi mult mai usor sa ne vizitati! (Informatii detaliate veti gasi pe siteul: www.micutul.ro).

In magazinul “Micutul” toate produsele spot fi incercate, iar colegii nostrii iti vor da informatii practice in legatura cu utilizarea acestora si te vom ajuta sa alegi produsul ideal pentru Tine.

Dupa 7 ani de experienta si feedbackul mamicilor, am reusit sa avem o gama larga de produse!



Noi tinem cont de calitatea produselor, dar nu uitam de celelalte aspecte importante: preturi convenabile, design modern, atractiv si inovatii!

La magazinul “Micutul” veti gasi branduri de nivel mondial si totodata branduri trendy pentru copii, care sunt pe cale sa ajunga in top!

Suntem deosebit de mandrii de produsele noastre: carucioare, scaune pentru masa, scaune auto, patuturi pentru voiaj - deoarece suntem cei mai buni pe piata in ceea ce priveste raportul pret/calitate!

In magazinul nostru veti fi bineveniti nu doar atunci cand vreti sa cumparati, ci si atunci cand aveti intrebari legate de produse sau de cresterea copiilor!

Incercam sa te ajutam in cea mai frumoasa perioada a vietii tale cu sfaturi legate de cumparaturi, cu lista ce cuprinde trusoul bebelusului si cu mii de produse disponibile si variabile.

Ne-am propus sa avem un club pentru mamici, unde veti avea posibilitatea sa adresati intrebari ginecologului de la “Micutul”!

In echipa “Micutul” sunt doar mamici, care isi vor impartasi experientele proprii cu toti parintii!



Va invitam cu drag la deschiderea magazinului “Micutul” pe data de 7 iulie 2012, intre orele 10 - 14!

Va asteptam cu promotii de deschidere exceptionale, cadouri pentru primii 50 de clienti, reduceri de pana la 50%, invitati surpriza si baloane!!

Detalii in legatura cu deschiderea magazinului nostru vei gasi pe siteul nostru web: www.micutul.ro!

Da-ne „Like” pe pagina Facebook si vei avea parte de nenumarate concursuri, dar in acelasi timp vei fi informat in legatura cu cele mai noi evenimente ale noastre!

Alege “Micutul”, ca sa ai o perioada placuta si frumoasa alaturi de puiutul tau!
 

Toate cele bune,
Echipa Micutul!!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului