Cresterea copilului

#miri #nunta #invitati #marturie de nunta

Marturiile de nunta, un semn de multumire pentru invitati

Ziua nuntii voastre reprezinta poate cel mai frumos si emotionant moment din viata. De aceea, alaturi de voi va doriti sa va fie aproape familia, prietenii, colegii de serviciu etc. Acesta este si motivul pentru care s-a creat obiceiul de a oferi invitatilor un semn discret de multumire pentru ca au fost alaturi de voi. Asa „au luat nastere” marturiile care reprezinta simbolul sanatatii, fericirii, bogatiei, fertilitatii si vietii lungi.

 

Marturiile de nunta si invitatiile pe care le trimiteti participantilor la ceremonie sunt cele care le vor aduce aminte cu drag tuturor de petrecerea pe ati dat-o in momentul unirii destinelor voastre. Acestea se pun pe masa sau in farfurie pentru a putea fi vazute in momentul in care persoanele se aseaza la masa.

Daca sunteti in cautarea celor mai frumoase marturii, nu trebuie decat sa urmariti cu atentie modele de mai jos. Preturile acestora variaza de la 1,5 ron pana la 15-20 ron in functie de materialele folosite.

Marturie „Balon”

Iata un cadou de multumire extrem de original, sub forma unui balon cu aer cald. 5 bomboane de ciocolata sunt ascunse extrem de subtil in aceasta cutiuta de carton. Este un simbol al ridicarii la cer a iubirii mirilor. Daca va intereseaza mai multe modele de acest tip puteti gasi aici.

 

Marturie „Saculet”

Acest tip de marturie este modelul clasic preferat de foarte multe cupluri. Confectionate din diferite materiale: organza, tul, saten etc, saculetele ascund cateva bomboane, migdale glazurate etc.

 

 

Marturie „Caleasca”

Cu totii ne aducem aminte de povestea Cenusaresei care a fost dusa la bal cu o caleasca fermecata. Aceasta este un simbol de marca al basmelor pentru ca aducea la bal invitatii frumos imbracati. De aceea, este un model foarte interesant de marturie, in care poti ascunde diverse cadouri pentru cei prezenti la ceremonie. Daca va intereseaza si alte modele din aceasta categorie inspirati-va de pe accesoriidenunta.ro.

 

 

Marturie „Con”

Original si clasic in acelasi timp, acest con translucid plin de drajeuri este legat la capat cu o superba funda din saten. Puteti alege bomboane in nuante diferite pentru a crea un joc de culori interesant.

 

 

 

Marturie „Inima de sticla”

Splendide, aceste inimi din sticla au in interior un saculet din organza care lasa sa se vada bomboanele colorate cu care ii veti indulci pe invitati.

 

 

 

Marturie „Cutie de lemn”

Daca vreti sa va suprindeti invitatii, aceste modele de marturii din lemn sunt perfecte pentru o nunta in stil rustic . Practic, invitatii pot gusta din drajeuri fara sa strice modelul de prezentare. Materialul fundei cu care legati aceste cutuite din lemn poate diferi in functie de preferinte.

 

 

 

Marturie “Saculet cu puf”

Inspirate din moda hainelor de seara, acesti saculeti cu puf vor fi admirati de toti invitatii. Aceste marturii dau o nota romantica intregii ceremonii si va fac sa intrati in atmosfera povestilor cu zane.

 

 

 

 

 

 

Ai nevoie de un fotograf? Gaseste fotograf nunta pe www.cautafotograf.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului