Cresterea copilului

#ceas cu gps #smartwatch pentru copii #smartwatch #siguranta copii

Nu pleca de acasa fara sa te asiguri ca stii in orice moment unde este copilul tau – Foloseste un ceas smartwatch pentru copii

Stresul ca nu stii ca parinte ce face copilul tau cand nu esti langa el acasa te poate face sa simti o stare de epuizare si depresie. Pentru a te relaxa si linisti este suficient sa cumperi un dispozitiv electronic inteligent pentru copil – un ceas cu GPS – care iti va permite sa urmaresti traseul celui mic in orice moment. Scopul unui astfel de gadget poate fi diferit, conteaza ce caracteristici are deoarece el va fi cumparat astfel incat sa fie potrivit pentru varsta copilului (sa aiba anumite facilitati).

Vrei sa afli ce avantaje iti ofera un smartwatch copii? Daca da, atunci acest articol este bun pentru tine.

Daca vrei sa fii mereu in contact cu copilul tau nu trebuie sa suni telefonul de zeci de ori pe zi, este suficient sa achizitionezi un ceas cu GPS care iti va arata (prin sistemul de comunicare cu smartphone-ul tau sau al parintelui) locatia celui mic in orice moment, indiferent ca este zi sau noapte. Copilul poate primi mesaje vocale deoarece exista si posibilitatea de a comunica in ambele directii, ca de pe un telefon.

Exista si varianta de a apela in secret copilul si astfel de a afla unde se afla si ce se intampla cu acesta in acel moment. Specialistii spun si despre faptul ca sunt dispozitive care iti ofera posibilitatea de a verifica daca bona are grija de copilul tau, ori cum se comporta sau comunica la scoala un profesor cu el. in cazul in care copilul trebuie sa plece la joaca cu prietenii, prin folosirea unui astfel de ceas smartwatch - www.kidgps.ro la mana lui ai posibilitatea de a verifica locatia, daca acesta este in zona prestabilita si nu a fost depasita. De asemenea se poate intercepta ce se intampla in jurul copilului pe o distanta destul de mica, pe o raza de cativa metri.

Gadgeturile de acest fel sunt la moda si au un design interesant, atractiv pentru copii, au culori deosebite si bratara din silicon rezistenta si de buna calitate. Prezinta un senzor care va fi actionat cand ceasul este indepartat de la mana copilului si care semnalizeaza printr-un sistem de avertizare situatia creata si locatia unde se afla acesta.

O astfel de caracteristica este foarte importanta pentru siguranta copilului, ofera parintilor avantajul de a sti cand ceasul este scos de la mana sau pierdut. Prin astfel de notificari si avertizari acesta va putea actiona rapid, pentru a vedea ce se intampla cu cel mic, mai ales daca este ingrijorat. Ceasurile cu GPS au devenit foarte populare pe Internet, sunt apreciate si de copii si de parinti, au devenit utilizate pe scara larga si in alte domenii (ex. agentii de securitate privata). Dispozitivele sunt electronice si echipate cu GPS, care poate functiona ziua si noapte, indiferent de conditiile meteorologice.

Ceasurile cu GPS sau de tip smartwatch au setari usoare, au caracteristici si parametri care ofera o solutie buna pentru a asigura securitatea copilului, pentru a capta miscarea si a verifica locul unde se afla acesta cu dispozitivul prins la mana lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare