Cresterea copilului

#bebelusi #americani #nume copii #inspiratie #mila #Jax #Eloise #Dexter

Nume de copii populare la americani. Inspira-te si tu!

Alegerea numelui copilului este una dificila si trebuie tratata cu multa seriozitate. Multi parinti sunt nehotarati si nu stiu ce nume s-ar potrivi mai bine pentru copil, astfel ca se lasa adesea inspirati de numele populare in acel moment. Iata o serie de nume care au capatat o popularitate impresionanta in randul americanilor, datorita asocierii cu anumite personaje foarte cunoscute din filme sau a unor celebritati care au impresionat publicul prin frumusete ori talent.

Aria

Numele Aria a castigat popularitate datorita personajului cu acelasi nume din serialul "Pretty Little Liars". Numele Aria a aparut mai intai in 2006, in seria de romane scrisa de Sara Shepard, dupa care, in 2010, s-a realizat si filmul "Pretty Little Liars". Astfel, numele a fost propulsat in topul preferintelor parintilor.

Bentley

Bentley nu mai este doar numele unei masinii de lux, ci a devenit unul dintre cele mai folosite nume pentru copii.

Mila

Datorita popularitatii crescute a actritei Mila Kunis, acest nume a fost foarte folosit in ultimii ani.

Olive

Deoarece Olivia era al patrulea cel mai popular nume pentru fete, multi parinti au cautat un inlocuitor mai interesant. Astfel, Isla Fisher, Sacha Baron Cohen si apoi Drew Barrymore au ales numele Olive pentru fiicele lor. Aceasta expunere a vedetelor a ajutat la cresterea popularitatii acestui nume.

Gemma

Gemma este un nume de inspiratie italiana, dar folosit foarte mult si in SUA. In ultimii cinci ani, popularitatea acestui nume a crescut semnificativ.

Jax

Aceasta precurtare de la Jaxon/Jackson capata din ce in ce mai multa atentie, fiind in acest moment unul dintre numele preferate ale viitorilor parinti care asteapta venirea pe lume a unui baietel.

Eloise

Datorita faptului ca tot mai multe personaje din filme poarta acest nume, popularitatea lui Eloise a cunoscut o crestere impresionanta in ultimii ani.

Finley

Acest nume poate fi folosit atat pentru fete, cat si pentru baieti. Actorii Angie Harmon și Sehorn Jason si-au numit primul copil, nascut in 2003, Finley Faith. De atunci, numele a fost folosit de foarte multi parinti.

Dexter

Desi este numele unui personaj care este un criminal in serie, numele Dexter a urcat foarte mult in topul numelor favorite.

Sursa foto:mnn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului