Cresterea copilului

#pierdere copil #vacanta alaturi de copil #vacanta copii #masuri de siguranta #crestere copil #ingrijire copil #vacanta #copii

Pleci in vacanta cu copiii? Cum te asiguri ca nu-i pierzi pe plaja sau in aglomeratie

O vacanta alaturi de copii poate fi mai mult stresanta decat relaxanta. Parintii trebuie sa stea tot timpul cu ochii pe acestia, si chiar si asa, un moment de neatentie este suficient pentru ca cei mici sa se piarda in multime, sau pe plaja. Putem insa evita aceste situatii neplacute, luand cateva masuri de protectie.

1. Imbraca copilul in haine colorate

Culorile neon ies rapid in evidenta. Daca cel mic se pierde in multime sau fuge pe plaja il poti vedea rapid. Noaptea, asigura-te ca cel mic poarta bratari fosforescente.

2. Supravegheati copii pe rand

Cand pleci in vacanta alaturi de sot sau chiar de bunici, supravegheati copiii pe rand. Este cel mai simplu mod ca cei mici sa fie in permanenta sub supravegherea unui adult. In plus, in acest fel, vei putea avea parte si de momente de relaxare.

3. Localizare prin GPS

Investeste intr-o bratara cu GPS. Cu ajutorul acestui gadget vei sti in permanenta unde se afla copilul tau. In plus, vei observa ca acesta iti va fi util si in mometnul in care te aflii acasa iar copiii merg la scoala sau la plimbare alaturi de bona ori bunici.

Un smartwatch frumos colorat va fi apreciat cu siguranta de cei mici. In timp ce tu ii poti localiza in timp real prin GPS direct de pe telefon, copiii se vor putea mandri cu noua loc achizitie. In plus, ceasul este prevazut cu su un buton de avertizare. Acesta va trimite un mesaj catre trei numere alese de parinti. In plus, parintii pot seta aria de siguranta pentru copii, iar in cazul in care acestia depasesc aceasta zona parintii sunt avertizati direct pe telefonul mobil. Un astfel de dispozitiv costa 199 de lei.

Sau poti opta pentru un model mai placut de ceas ce vine in nuante de roz si albastru deschis. Acesta are in plus si o functie de monitorizare a somnului copilului. Mai mult, parintii pot fi in permanenta la curent cu ce se intamapla in jurul copilului si pot asculta in timp real ce se intampla in jurul lui. Acesta costa 299 de lei.

Sursa foto: tripsavvy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare