Cresterea copilului

#crema de protectie solara #protectie solara #protecite solara copii

Protectia solara pentru copii

In ultimii ani, soarele a devenit tot mai puternic, iar radiatiile ultraviolete reprezinta un pericol tot mai mare care ne expune riscului de a face cancer de piele.

Pielea copiilor este foarte subtire, deci extrem de sensibila. Pana la varsta de 8 ani pielea copiilor nu are un mecanism suficient de protectie ca si cea a adultilor.

Cremele de plaja ofera protectie doar pentru o perioada limitata de timp, reaplicarea cremei fiind adesea neglijata.

 

Ultima moda in materie de protectie solara sunt hainele cu factor de protectie UV, mai eficiente si cu un factor mai mare de protectie chiar decat cremele care ies prin piele odata cu transpiratia. Daca hainele obisnuite ofera o protectie infima, de doar 7%, aceste hainele speciale ofera o protectie ridicata, avand factor de protectie 50+.

Imbracamintea cu protectie solara este sintetica, are o uscare foarte rapida, si lasa pielea sa respire.

Cea mai buna protectie pentru pielea copiilor este oferita de articolele de imbracaminte cu protectie UV. Folosind costumele de baie Swimpy cu protectie UV, sapca care protejeaza cele mai sensibile zone ale capului, ceafa si urechile, incaltaminte de plaja si apa cu protectie UV, cortul de plaja si paturica cu protectie UV va protejati copiii de radiatii in perioada petrecuta la soare.

Swimpy sunt produse pentru protectie solara si inot, proiectate in Suedia, dupa standarde de calitate foarte ridicate. Produsele Swimpy au o protectie certificata de UPF50+, toate materialele sunt certificate  Oeko-Tex, ceea ce inseamna ca nu contin substante nocive. Hainele cu protectie solara Swimpy sunt realizate din materiale elastice si au uscare rapida.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului