Cresterea copilului

#bratari #Rainbow Loom #creare bratari # bratarile Rainbow Loom

Rainbow Loom - bratarile fenomen ale anului!

Creativitatea data de impletirea bratarilor curcubeu Rainbow Loom s-a transformat intr-un adevarat fenomen la scara globala. Pentru copiii tai, elasticele si setul de impletire al bratarilor curcubeu comercializate de Worldoftoys.ro reprezinta un mod placut de recreere, dar si oportunitatea de a-si dezvolta simtul creativ.

Fenomenul Rainbow Loom

Micutele bratari elastice comercializate de Worldoftoys.ro permit copiilor cu varste de peste trei ani sa isi dezvolte simtul artistic prin realizarea diverselor accesorii construite din elasticele Rainbow Loom. O intreaga generatie de micuti pare sa fie definita de realizarea acestor accesorii dragute care se pot transforma in cadouri pentru prieteni sau importante accesorii vestimentare pentru copii.

Bratarile curcubeu sunt purtate de mai toti copiii, iar pentru micutii tai reprezinta o modalitate de a se obisnui cu anumite mestesuguri artizanale care cer indemanare. Cumpara pentru copilul tau setul complet de elastice si kitul de realizare al bratarilor curcubeu Rainbow Loom si incercati impreuna sa deprindeti tainele designului de accesorii!

Jocuri creative pentru cei mici

Rainbow Loom se incadreaza in categoria Jocuri Creative, fiind destinat copiilor cu varste de peste trei ani. Kitul de montaj al bratarilor contine instrumentele necesare pentru impletirea acestora, dar si un ghid de instructiuni care iti va permite sa deprinzi alaturi de copilul tau tainele impletirii bratarilor curcubeu.

Bratarile curcubeu Rainbow Loom iti ofera o modalitate placut de a petrece timpul alaturi de copil, transformand experienta si intr-una instructiva pentru cel mic. Atragatoare si viu colorate, aceste bratari sunt si un accesoriu de care copilul tau se va atasa rapid.

Bratarile elastice si instrumentele de asamblare pot fi achizitionate de pe site-ul Worldoftoys.ro atat sub forma trusei complete, cat si separat.

Joaca in deplina siguranta

Pentru realizarea bratarilor curcubeu Rainbow Loom, vei avea nevoie de instrumentele cuprinse in kitul Rainbow Loom. Insa poti fara nicio grija sa lasi copilul sa incerce sa construiasca singur bratarile, instrumentele folosite la impletirea benzilor elastice fiind sigure pentru manuirea lor de care micuti. Kitul Rainbow Loom este compus atat din seturile de benzi elastice colorate, cat si din carlige din plastic folosite la intinderea si impletirea acestora. Odata cu kitul, vei primi si diverse margele de plastic care pot fi atasate bratarilor curcubeu Rainbow Loom pentru un plus de culoare.

Creativitate fara margini

Chiar daca majoritatea copiilor prefera impletiturile din elastice Rainbow Loom sub formade bratara, trusa de montaj Rainbow Loom iti permite sa optezi si pentru realizarea de bratari de dimensiuni mai mari sau a unor coliere. De asemenea, odata ce te obisnuiesti cu tehnica impletirii benzilor elastice colorate, poti crea si alte obiecte artizanale, fenomenul Rainbow Loom folosind la maxim creativitatea fiecarui participant la joc.

Daca mai iei in calcul si faptul ca moda bratarilor curcubeu Rainbow Loom nu i-a ocolit nici pe printul Harry sau pe diversi actori si cantareti faimosi, ajungi sa realizezi cat de atractive se dovedesc bratarile curcubeu ce pot fi create cu ajutorul trusei comercializate de Worldoftoys.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare