Cresterea copilului

#rechizite #rechizite scolare # rechizite copii # inceperea scolii

Rechizite scolare: locuri de unde le poti cumpara

Se apropie inceperea scolii , asa ca achizitionarea de rechizite scolare a devenit probabil scopul tau principal. Ghiozdanul, intrumentele de scris/colorat sau penarul sunt doar cateva dintre obiectele esentiale pe care trebuie sa le cumperi in aceasta perioada pentru copilul tau.

Pentru a te scuti de un efort, iata cateva dintre locurile din care poti cumpara rechizite scolare.
 

Rechizite scolare in supermarket


In cazul in care esti o persoana foarte ocupata si nici nu ai foarte mare rabdare sa te plimbi prin magazine, poti alege supermarketul. De aici poti cumpara rechizite scolare foarte simplu, avand in vedere ca sunt concentrate intr-un singur raion . In numai 10 - 15 minute, poti cumpara lucrurile de baza.

Partea buna este ca, in supermarket, varietatea de rechizite scolare este mare si preturile sunt acceptabile.
 

Rechizite scolare online


Parintii cu adevarat comozi pot face cumparaturile direct de pe internet. Aici ai avantajul ca efortul depus se apropie de zero, iar dupa numai cateva clickuri si cateva zile de asteptare, vei primi produsele acasa.

Dezavantajul cumparaturilor online este ca nu poti verifica nivelul de calitate al produselor. Risti astfel sa dai banii pe un set rechizite scolare pe care va trebui sa le inlocuiesti intr-un timp foarte scurt.

Cel mai problematic este ghiozdanul care poate avea un material care lasa de dorit din punct de vedere al calitatii, o cusatura sau un fermoar care se rup imediat.

Daca totusi insisti sa cumperi online, asigura-te ca poti returna produsele in cazul in care acestea au defecte sau nu sunt asa cum apareau pe site.
 

Rechizite scolare in librarie


In librarie, varietatea de rechizite scolare este destul de mare, mai putin in cazul ghiozdanelor. In plus, fiind un vanzator dispus sa iti acorde toata atentia, cumparaturile se vor desfasura mai usor.

Pe de cealalta parte, librariile sunt destul de mici si nu isi permit sa expuna prea multe ghiozdane si se orienteaza mai mult catre caiete, carti, intrumente de scris etc. De aici rezulta ca sansele sa gasesti un ghiozdan care sa va multumeasca, nu sunt prea mari.

De asemenea, un alt dezavantaj al librariilor este ca acestea au preturi mai mari comparativ cu supermarketurile.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Top
Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare