Cresterea copilului

#stilago.ro #haine copii #rochita fetita #rochita clayeux

Reduceri mari la hainele de copii Clayeux

Ne apropiem cu pasi repezi de luna cadourilor. Vrei sa faci cadouri celor mici fara sa mai fie nevoie sa pierzi timpul prin zeci de magazine? Solutia se numeste Stillago, un magazin online in care gasesti tot ce-ti trebuie.

In aceasta perioada, Stilago a pregatit reduceri mari la Clayeux, un brand de haine pentru copii.

De exemplu, un pulover multicolor cu guler costa doar 134 de lei. In mod normal, un asemenea obiect vestimentar ar fi costat 297 de lei.

O rochita Clayeux rosie cu maneci lungi si model floral fantezie o gasesti la 144 de lei, pret redus cu 176 de lei. Un superb cardigan cu maneca lunga si fermoare il gasesti la jumatate de pret, adica la 126 de lei.



O reducere mai consistenta gasesti la salopete. Preturile sunt taiate cu 55%. O salopeta cu captuseala si gluga te costa 175 de lei.

Aceeasi reducere de 55% se aplica si unei rochii multicolore tip balon, pe care o poti cumpara la incredibilul pret de 142 de lei.

Si pentru ca tot vine sezonul rece, un frumos si mai ales util cadou pentru copilul tau ar fi o caciula. Clayeux vine cu o bogata oferta de caciuli. Iti recomandam modelul indigo cu cozoroc si urechi disponibil la pretul de 45 de lei.


 

Despre Stilago


Stilago este un club exclusiv de moda care aduce marci renumite si originale clientilor sai, cu cele mai bune reduceri in campanii speciale. Pe Stilago gasesti peste 500 de marci de marci internationale.

Devenind membru Stilago poti beneficia de reduceri si promotii atractive, de pana la 70% in campaniile speciale, derulate zilnic.

Livrarea produselor comandate se face in conditii de maxima siguranta. Stilago colaboreaza cu societati internationale de curierat cunoscute pentru calitatea si promptitudinea lor: DHL si DPD. Plata se face doar in momentul in care ai intrat in posesia comenzii.

Esti nemultumit de ceea ce ai comandat? Poti sa returnezi bunurile intr-un interval de pana la doua saptamani si sa-ti iei banii inapoi. Trebuie doar sa te adresezi departamentului de relatii cu clientii si problema va fi rezolvata rapid.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare