Cresterea copilului

#imunizare adulti #Activit Imuno Forte #ropharma #imunizare copii

Remediul natural pentru cresterea imunitatii in pragul verii

In perioada de trecere de la sezonul rece la cel cald temperaturile oscileaza frecvent. In plus, este perioada “propice” dezvoltarii virusurilor, astfel ca cei mai expusi racelilor si infectiilor sunt copiii. Sistemul imunitar este cel care tine la distanta toate aceste afectiuni. De aceea, trebuie fortificat, pentru a putea face fata cu succes.

Imunizarea copiilor se face in primul rand printr-o alimentatie sanatoasa, bazata in special pe fructe si legume crude, bogate in vitamine. In plus, o igiena corespunzatoare va tine si ea bolile departe. Exista insa si factori care trec de aceste granite impuse de noi, iar organismul devine expus imbolnavirilor.

Un copil raceste, in medie, de 8-10 ori pe an, insa statistica nu trebuie sa ingrijoreze. La urma urmei, cei mici isi dezvolta in felul acesta un sistem imunitar mai puternic. Insa orice parinte responsabil trebuie sa contribuie la starea de bine a copilului sau. In acest sens, Medicina alternativa a dezvoltat suplimentele alimentare 100% naturale, care vin in completarea unui regim de viata echilibrat.

Pentru a veni in sprijinul parintilor, Ropharma a creat Activit Imuno Forte, un produs cu proprietati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante menit tocmai sa intareasca sistemul imunitar.

Spre deosebire de alte produse de acest gen, Activit Imuno Forte are doua componente suplimentare: lactoferina si imunoglobulinele G.

Lactoferina este o proteina multifunctionala care impreuna cu imunoglobulinele G naturale din colostru stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului reducand riscul racelilor. Colostrul bovin este aproape similar celui uman, constituindu-se intr-un antibiotic natural foarte puternic.

Activit Imuno Forte produs de la Ropharma combate atacurile virale si microbiene si protejeaza impotriva infectiilor virale si microbiene de pe timpul verii. Astfel, produsul este recomandat pentru profilaxia si tratamentul adjuvant al virozelor gripale, asociate cu pneumonii, amigdalite, faringite, bronsite, sinuzite precum si in cazul infectiilor renale, urinare, genitale, alergiilor, herpes, zona zoster.

De asemenea, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora, intrucat contribuie la mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale.

Activit Imuno Forte este un supliment alimentar fara efecte adverse, astfel ca poate fi administrat atat copiilor, cat si adultilor.

O cutie cu 12 pastile de Activit Imuno Forte, necesara pentru o cura de imunizare, costa 22,30 lei, iar produsul poate fi achizitionat din oricare farmacie Ropharma din tara, dar si de pe site-ul ropharma-healthcare.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului