Cresterea copilului

#stilago.ro #rochite # rochite fetite #haine copii

Rochite de vara pentru fetite

In mod sigur fetitei tale ii plac rochitele si se mandreste atunci cand parintii ii innoiesc garderoba cu o piesa noua. Iata cateva modele de rochide de vara pentru fetite, special create pentru a o scoate pe micuta ta in evidenta, dar si pentru a-i mentine o emperatura moderata atunci cand temperaturil sunt mai mari decat ai spera.

 

Rochie verde - Tommy Hilfiger Kids

Rochia verde Tommy Hilfiger Kids de pe stilago.ro este confectionata 100% din bumbac , special destinat pielii sensibile a copiilor. Rochita are la baza maneci lungi, insa le pot fi ridicate intr-un mod ingenios, astfel ca poate fi purtata cand afara este foarte cald, insa daca temperaturile scad usor, ea poate fi asortata cu o jacheta foarte chic.

Pret: 178 ron

Rochie alba, Tommy Hilfiger Kids

Fara indoiala fetita ta va arata ca o mica zana in aceasta rochie alba, confectionata in totalitate din bumbac. Rochita are bretele subtiri, corset ondulat si margini brodate.

Pret: 178 ron

Rochie verde - Tommy Hilfiger Kids
 

Aceasta rochita este special creata pentru fetitele care au un stil usor mai sportiv. Rochia merge accesorizata cu o pereche de sandale sau tenesi albi si poate fi purtata cu o jacheta intr-o culoare simpla atunci cand este cazul. Si aceasta piesa vestimentara este realizata din bumbac 100%.

Pret: 178 ron.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului