Cresterea copilului

#magazin jucarii #jucarii copii #jucarii online

S-a deschis TOYSdepot, magazinul online cu jocuri si jucarii

TOYSdepot, primul magazin online cu jocuri si jucarii pentru copii care vine ca alternativa la site-urile impersonale si supraaglomerate. Cadoul sau jucaria dorita sunt la distanta de un clic datorita filtrului inteligent. Comanda este securizata prin certificare SSL iar livrarea se realizeaza in 24 ore. TOYSdepot - Reinventeaza jocul!

Cum a luat nastere TOYSdepot?

Piata online de pe aceasta nisa avea nevoie de o gura de aer. Avand in desfasurare inca din 2011 primul proiect bazat pe comercializarea exclusiva a jucariilor de constructie, am dorit sa punem in aplicare experienta acumulata in toti acesti ani in proiectul TOYSdepot, un magazin jucarii inovativ pentru copii de toate varstele.

Prin ce ne diferentiem?

Siguranta pentru utilizator, valoarea educativa, calitatea superioara, suportul specializat in alegerea jucariei dorite in functie de necesitatile fiecarui copil si livrarea rapida sunt principiile care ne conduc. 

Urmand indeaproape cele 5 principii esentiale, pe baza carora au fost selectate atent toate jucariile de pe site-ul nostru am reusit sa adunam peste 2500 de jucarii online si mai mult de 50 producatori atat autohtoni cat si de talie mondiala. Pentru a acoperi intreaga gama de jucarii pentru copii care sa satisfaca nevoile celor mai exigenti clienti, si sa aduca zambetul pe chipul fiecarui copil, numarul este in continua crestere, in fiecare zi.

Fie ca vorbim despre jocurile de exterior, despre jocurile de inteligenta sau despre indragitele jucarii din lemn, toate au fost atent selectionate pentru a nu face rabat de calitate si a va aduce in atentie jucarii cu puternic rol educativ.

Am reusit sa dezvoltam cel mai rapid sistem de comanda. Filtrul inteligent actualizeaza in timp real spectrul de jucarii dorite in functie de atributele selectate, reducand cu pana la 50 % timpul petrecut in cautarea jucariei si implicit timpul de comanda.

In functie de stadiul de dezvoltare al fiecarui copil, nevoile de joc ale acestuia sunt total diferite. De aceea asiguram suport specializat. La nevoie, ajutorul unui psihopedagog va va usura alegerea.

Pentru ca o componenta importanta a comertului online este increderea, conexiunea este securizata, site-ul beneficiind de certificare SSL.

Timpul de livrare scazut al produselor cumparate este esential. Am incheiat cu succes un parteneriat de durata cu cel mai mare prestator de servicii de curierat din Romania, Fan Courier. Toate coletele sunt asigurate, dispun de cele mai bune conditii de livrare, iar timpul de livrare pentru produsele existente in stoc a fost redus la 24 ore.

Te premiem din start!

Odata cu deschiderea magazinului dam startul unui concurs cu jucarii. Trebuie doar sa te inscrii cu o adresa valida de e-mail si intrii automat in extragerea la sorti. Mai multe detalii poti afla pe site-ul nostru.

Despre Toysdepot

TOYSdepot este magazinul specializat in jucarii pentru copii de toate varstele.

Program: Luni - Vineri: 10:00 - 17:00
Nr. comenz4i telefonice : 0729977652 | 0724832415
E-mail: office@toysdepot.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului