Cresterea copilului

#activitati copii #engleza #copii

Se apropie vacanta de vara! Iata cum poti organiza timpul copilului

Vacanta de vara este aproape, iar copilul tau va avea foarte mult timp liber! Este momentul perfect pentru ca micutul tau sa aprofundeze sau de ce nu, sa invete, limba engleza.

 

Cursurile dedicate copiilor respecta metoda didactica pentru invatarea limbii engleze, care a fost inventata si implementata cu succes, peste tot in lume. Copiii isi vor imbunatati limba engleza vorbita prin activitati de divertisment, dar si cursuri intensive, destinate recuperarii sau avansarii in studiul englezei pentru copiii care deja invata aceasta limba la scoala. Activitatile includ teatru, muzica, dans, creatie si multe altele, bineinteles in limba engleza.

Metoda de invatare a limbii engleze Helen Doron implica adaptarea cursurilor in functie de categoria de varsta si de nivelul de cunoastere, iar toate cursurile din timpul anului si cele ale scolii de vara, sunt construite astfel incat sa satisfaca aceste nevoi. Invatarea limbii engleze este prioritara pentru educatia copiilor, deoarece ii va ajuta sa se adapteze mai usor societatii viitoare, bazate pe relatii economice si sociale intercomunitare”, declara specialistul in educatie Stefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Cursurile sunt organizate pe criterii de varsta astfel:

  • 3-7 ani. Copiii invata si exerseaza limba engleza cu ajutorul episoadelor animate din „Fun with Flupe”, cu o multime de jocuri distractive, cantece si activitati creative, toate in limba engleza.
  • 4-9 ani. Copiii merg intr-o calatorie imaginara in jurul lumii prin intermediul activitatilor creative, teatru, jocuri, dans si gatit, toate acestea in limba engleza.
  • 7-12 ani. Copiii invata si exerseaza engleza vorbita prin prezentarea unei povesti clasice in stilul pantomime britanice, cu costume traznite si umor spumos.
  • 6-12 ani. Pentru copiii care invata deja engleza, acest program le mentine abilitatile de limba la un nivel ridicat pe perioada vacantelor. Recapitularea intensiva presupune utilizarea materialelor din mai multe programe Helen Doron English.
  • 10-12 ani. Paul Ward si prietenii sai ii conduc pe elevi printr-o serie de lectii de engleza. Copiii afla detalii interesante despre aproape 20 de tari din toata lumea.

Centrul International Educational Helen Doron English organizeaza, in perioada 29 iunie - 7 august 2015, “Scoala de Vara”, cu activitati exclusiv in limba engleza pentru copii de 4-12 ani.

Cei interesati se pot inscrie pe helendoron.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare