Cresterea copilului

#prezentare #Specialistul Acasa.ro Elena Valentina Saulescu

Specialistul Acasa.ro, Elena Valentina Saulescu

De cand Dumnezeu m-a binecuvantat cu primul meu bebelus, am inceput sa ma interesez tot mai mult in legatura cu produsele naturale bio. Eram si inainte de acord cu ele, informandu-ma continuu (defect profesional), citind etichetele, numeroase articole pe site-uri, dar niciodata cu atat patos ca acum.

Viata m-a adus pe drumul acesta urmand Facultatea de Geografie Bucuresti la specializarea Calitatea si protectia mediului, ulterior aprofundand studiile incepute la Universitatea Ecologica Bucuresti – Managementul resurselor naturale.

Cu siguranta nu intamplarea a facut sa lucrez de 8 ani in domeniul produselor bio, asa am aflat multe lucruri foarte utile si tocmai bune de pus in practica la un moment dat (cum este cazul meu acum insarcinata in 8 luni). Nu sunt ipocrita si nici nu pot spune ca traiesc numai bio, dar atat cat imi sta in putere il voi feri pe cel mic de substantele chimice din jurul nostru.

Sunt constienta ca nu ne putem feri de poluare, nu putem evita intru totul aditivii alimentari, asa cum nu putem trai izolati intr-un glob de cristal ferindu-ne de toate si tot ce ne inconjoara.

Insa voi face tot ce este omenesc posibil sa am grija de sanatatea bebelusului si a familiei mele, nu ma voi sfii sa dau sfaturi sincere (asa cum am facut de altfel in ultimii 8 ani de consultanta in vanzari).

Date de contact:

Elena Valentina Saulescu

Web: biorganicbubu.ro

E-mail: contact@biorganicbubu.ro

Telefon: 0721-24.38.78; 0742-12.55.10

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului