Cresterea copilului

#imunitate #copii #parinti #brasov #ingrijireacopilului.ro

Te preocupa sanatatea copilului tau? Afla totul despre ingrijirea copilului!

Sezonul rece nu este un moment foarte bun pentru copilul tau din punct de vedere al sanatatii. Virozele sunt o amenintare continua pentru  micutul tau. In aceste conditii, parintii trebuie sa acorde mai multa atentie ingrijirii copilului si protejarii  acestuia de  virusi si infectii.


Din pacate micutul tau nu isi poate lua singur masurile necesare de protectie, asa ca tu, ca si parinte, trebuie, in primul rand, sa fii foarte informat si sa stii cum sa actionezi, dar si mai important, cum sa previi imbolnavirile copilului.

Cum sa maresti imunitatea copilului tau


Este esential sa sporesti imunitatea copilului tau cu ajutorul fructelor si a legumelor. Introdu in alimentatia zilnica fructe si legume sub forma de bucati proaspete sau chiar suc. De asemenea, acorda o mare atentie hainelor. Sezonul rece este deja instalat, asa ca este indicat  sa scoti din sifonier hainele groase, mai ales daca micutul este sensibil si raceste rapid.


Totodata, aminteste-i copilului in permanenta de regulile de igiena care il vor feri de virusi si bacterii care il pot imbolnavi. Ofera-i un gel antibacterian pe care sa il foloseasca atunci cand nu are la indemana apa si sapun si sfatuieste-l sa foloseasca produsul ori de cate ori este nevoie.


In acelasi timp, daca este posibil, stimuleaza-l pe copil sa faca sport. Efortul fizic ii va creste imunitatea si il va feri de raceala, gripa si boli de sezon in general. Pentru a-l convinge, faceti exercitii distractive impreuna.


Pentru mai multe sfaturi si idei de stimulare a imunitatii, dar si pentru a afla mai multe despre psihologia copilului tau, esti invitat duminica, 10 octombrie, orele 10.30, la Zao Park  (Calea Bucuresti nr. 229, in incinta Macromall ) din Brasov.

Medicul Ana Culcer si psihologul Mihalea Zaharia iti vor da mai multe detalii referitoare la aceste doua subiecte.


Micutii vor fi intampinati cu jocuri, cadouri si bunatati.


Intrarea este libera in limita a 100 locuri.


Cine poate participa?


Orice parinte cu copii cu varste intre 0 si 7 ani este binevenit singur sau insotit de piciul lui. Taxa de participare pentru parinti este de 10 ron. Biletele se pot comanda de pe ingrijireacopilului.ro sau se pot cumpara de la intrare in ziua evenimentului.


Cum poti afla mai multe despre eveniment?


Intre pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro, suna la numarul 0769.058.761 sau trimite un e-mail la adresa gabriel@ingrijireacopilului.ro.


Ce este Clubul Copiilor Sanatosi?


Un grup initiat de Asociatia Secretul Evolutiei si format din parinti si medici specialisti care au un interes comun : sanatatea si fericirea celor mici. Membrii Clubului participa la intalniri periodice , beneficiaza de ajutor, indrumare si consultanta medicala in schimbul unei taxe anuale de 100 ron.


Cum te poti inscrie in Club?


Vino la unul din evenimentele Asociatiei Secretul Evolutiei, la una din intalnirile Clubului anuntate pe ingrijireacopilului.ro sau suna direct la 0769.058.759.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului