Cresterea copilului

#imbracaminte copii #haine copii #copii

Toamna vine cu surprize pentru cei mici: colectii noi, super reduceri si livrare gratuita!

"Vara s-a terminat, deci... continua joaca!" este motto-ul care a inspirat magazinul online de haine pentru copii motanulfermecat.ro sa ofere si mai multe surprize clientilor sai. Pe langa colectii noi de hainute de sezon, ca de obicei in culori vesele, cu modele atractive pentru cei mici, confortabile si din materiale de inalta calitate, magazinul continua campania de reduceri promotionale: pana la -50% la zeci de produse. In plus, toamna aduce noi beneficii clientilor, si anume livrare gratuita, acum pentru orice valoare a comenzii!

Toamna inseamna natura multicolora, inceperea gradinitei sau scolii, dar si vreme mai capricioasa. Copii insa continua sa zburde in parcuri, iar o solutie buna pentru a fi pregatit pentru schimbari de temperatura sau ploi scurte este “echiparea” cu mai multe straturi de haine. Propunerea noastra ofera flexibilitate atunci cand vremea de toamna, de tranzitie intre “prea cald” si “prea frig”, ii pune pe ganduri pe parinti atunci cand isi imbraca “puii” pentru joaca afara.

Motanulfermecat.ro ofera o gama variata de solutii pentru aceasta “problema”, prin colectiile de hainute de diferite grosimi si texturi, cu multiple posibilitati de combinare, pentru confortul si buna dispozitie a copiilor, fara a neglija aspectul estetic. De la tricouri si bluze, pana la pantaloni si jachete termoizolante, hainutele provin de la branduri scandinave si britanice, care asigura copiilor un look original, in timp ce materialele de calitate le protejeaza, in acelasi timp, pielea sensibila. Iar copii adora hainutele pentru modelele create special cu elemente din lumea lor: animale simpatice, jucarii si simboluri care starnesc imaginatia, toate in culori vesele si placute.

Si pentru ca experienta cumparaturilor sa fie mai placuta in zilele de toamna mohorate, magazinul continua campania promotionala cu preturi reduse cu pana la -50% la zeci de hainute, in plus oferind acum livrare gratuita prin curier rapid pentru orice valoare a comenzii.

Despre Motanul Fermecat

Webshop-ul motanulfermecat.ro prezinta un nou concept de hainute premium pentru copii cu varsta intre 0 si 6 ani. Produsele provin de la designeri experimentati si originali din Scandinavia si Marea Britanie, ce impartasesc valori esentiale precum calitatea ridicata a materialelor, confortul si spiritul practic, dar si un look deosebit, care este in acelasi timp atractiv pentru cei mici.

Clientilor li se ofera hainute in care copiii se simt mereu bine, foarte confortabile si cu modele jucause. Echipa de vanzari formata din parinti de bebelusi asigura un dialog empatic cu clientii si o experienta de cumparaturi relaxanta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare