Cresterea copilului

#filme #filme pentru copii #filme periculoase

Top 5 filme pentru copii de care ar trebui sa iti feresti micutii

Comediile pe care le-ai savurat in ultimele doua decenii sau chiar unele filme de animatie recomandate de prietenele tale ar trebui sa mai astepte pana a intra in vizorul copiilor tai. Unele personaje, chiar daca te-au facut sa razi cu gura pana la urechi, pot da idei gresite copiilor tai despre comportamentul adultilor. Iata mai jos o lista cu filmele pe care copii tai nu ar trebui sa le vada pana la varsta la care pot face diferenta inter realitate si fictiune.

1. Singur acasa

Ingeniozitatea de care da dovada micul Kevin McCallister (Macaulay Culkin) s-ar putea sa iti transforme casa intr-o ruina daca pustiul tau va incerca se seteze diverse sisteme antiefractie din tot ceea ce-i pica in mana. In plus, copilul s-ar putea obisnui cu ideea ca parintii au bunul obicei sa-si uite copii pe te miri unde.

2. Dennis, pericol public

Inspirat de benzile desenate, filmul iti prezinta un pustiulica de vreo 6 ani care are norocul de a starni in jurul sau adevarate cataclisme. Mai mult ca sigur ca iti doresti ca odrasla ta sa se comporte cu mai multa atentie in jurul casei si sa nu copieze comportamentul lui Dennis.

3. Mary Poppins

Stiu ce iti spui: este un film clasic, Julie Andrews joaca extraordinar in rolul excentricei bone si educatoare. Insa ideea unei calatorii cu umbrela peste cladiri s-ar putea sa nu iti surada asa mult, mai ales daca o sa ii auzi pe cei mici fredonand din ce in ce mai des "Despre una, despre alta/E ca un zbor cu parapanta!".

4. Doamna Doubtfire

Este drep ca tu te-ai amuzat pe cinste privindu-l pe Robin Williams travestit intr-o batranica scortoasa. Copilul tau ar putea in schimb sa se intrebe daca nu este normal ca tatal lui sa isi puna o peruca, sani falsi si rochii de femeie.

5. Mos Craciun

Un film numai bun pentru a distruge mirajul sarbatorii de Craciun. Recapituland putin, povestea este urmatoare: "personajul interpretat de Tim Allen il ucide pe Mos Craciun si...". Te-ai intrebat cum vei iesi basma curata cand o sa curga 'de ce-urile?" tipice varstei. "De ce moare Mos Craciun?", "De ce mi-ai spus ca Mos Craciun nu poate muri?" etc.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului