Cresterea copilului

#muzeul satului #muzeul aviatiei # muzeul grigore antipa #muzee copii # muzeul militar # muzee bucuresti

Top 5 muzee pentru copii in Bucuresti

Este ideal ca, odata cu inceperea scolii , sa il duci pe copil sa viziteze diverse muzee pentru imbunatatirea si imbogatirea culturii generale. Dintr-un simplu tur, copilul va ramane cu informatii pretioase. Spre deosebire de lectiile predate la scoala, o vizita la muzeu este interactiva si presarata cu imagini inedite.

Iata cele mai interesante muzee din Bucuresti, potrivite pentru copilul tau

 

Muzeul Grigore Antipa


Avand in vedere ca a fost renovat de curand, Muzeul Grigore Antipa se afla acum la standarde Europene si cu siguranta il va impresiona pe copil. Aici, micutul tau se poate bucura de expozitii care intruchipeaza istoria naturala, respectiv colectii zoologice, paleontologice, de minerale si roci.

Pret bilet:

adulti: 20 ron
copii: 5 ron.

 

 

Muzeul Satului

In cazul in care doresti sa il duci pe copil la muzeu, dar in acelasi timp sa ii oferi o iesire placuta si relaxanta, poti opta pentru Muzeul Satului. Aici copilul va descoperi o serie de lucruri si obiceiuri care stateau la baza culturii taranului roman. De asemenea, copii pot afla mai multe despre produsele decorative din gospodaria taranilor, despre port si vor avea ocazia sa intre intr-o casa specifica acestora.

Pret bilet:

adulti: 6 ron
copii: 3 ron.

Muzeul Municipiului Bucuresti


Muzeul Municipiului Bucuresti, cunoscut si sub numele de palatul Sutu , este un muzeu dedicat istoriei orasului. Aici, copilul tau va putea asimila informatii interesante despre orasul in care locuieste si va descoperi obiecte provenite din donatii si cercetari arheologice.

Pret bilet:

adulti: 6 ron
copii: 3 ron.
 

Muzeul Aviatiei
 

Daca este pasionat de avioane, copilul se va bucura, fara indoiala, de exponatele pe care le va putea vedea la Muzeul Aviatiei. Aici se regasesc avioane extrem de vechi, foarte interesante, expuse atat intr-un cadru interior, cat si afara.

Intrarea este libera atat pentru adulti, cat si pentru copii.
 

Muzeul Militar

In ciuda faptului ca pare un muzeu destinat mai mult adultilor, Muzeul Militar este cu siguranta un spatiu interesant pentru copiii care vor sa vada o expozitie in care se regasesc arme albe si de foc, piese de artilerie si diverse tipuri de tehnica militara, de infanterie si de aviatie.

Pret bilet:

adulti: 5 ron
copii: 2,5 ron

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Sfatul expertului