Cresterea copilului

# tricicleta copii #tricicleta

Tricicleta pentru copiii aventurosi – Colectia de triciclete BabyNeeds.ro

A invata micutul cum sa mearga pe o tricicleta pentru copii il pregateste pentru o bicicleta normala, cu sau fara roti ajutatoare. Daca ar fi sa comparam invatarea aritmeticii, a spalatului pe dinti sau pe maini cu mersul pe tricicleta, este una dintre cele mai usoare provocari ca parinte, cat si una dintre cele mai distractive.

Alegeti o tricicleta cu o baza larga, cat mai joasa si un design stabil

Daca greutatea copilului este mai aproape de pamant, este mult mai putin probabil sa se rastoarne. Nu cumparati o tricicleta pana cand copilul nu are coordonarea de baza pentru a conduce corespunzator. De obicei, aceasta este in jur de 3 ani. Asigurati-va ca tricicleta pe care o cumparati de aici este construita solid si are dimensiunile potrivite pentru copilul dvs., astfel incat sa poata pedala cu lejeritate cat timp sta pe scaun.

O tricicleta de copii Chipolino este ideala pentru coordonarea picioarelor si forta musculara a copilului dumneavoastra. in plus, cel mic sigur va iubi viteza suplimentara pe care o poate obtine prin pedalare pe roata din fata.

Tricicleta Lorelli vine cu o multime de accesorii si poate fi usor condusa de copii aventurosi. Are centura de siguranta, copertina retractabila, dispozitiv de franare independent si roti mari, silentioase, pentru siguranta si stabilitate.

Sfaturi pentru parintii grijulii

  • Siguranta este prioritara - Folositi o casca de protectie potrivita pe capul celui mic, utilizati si genunchiere sau cotiere. Nu permiteti niciodata copilului sa mearga pe o tricicleta sau bicicleta fara a purta o casca si un echipament de protectie.
  • Dimensiunea conteaza - Asigurati-va ca triciclul are dimensiunile potrivite, suficient de mici, permitand copilului sa se aseze confortabil si la inaltimea corecta pe scaun. Lasati-i sa-si puna ambele maini pe ghidon si ambele picioare pe pedale. Verificati pentru a confirma ca genunchii copiilor sunt usor indoiti la punctul de extensie complet al pedalelor.
  • Pedalarea - Din moment ce echilibrarea tricicletei nu este o problema, puteti sa avansati direct la lectii de pedalare. Poti fi de ajutor impingand triciclul inainte, astfel incat sa observe si sa simta miscarea pedalelor in timp ce avanseaza.
  • Spatiu generos - Cautati o zona deschisa si sigura (fara trafic auto sau pietonal) unde puteti practicapedalarea fara sa va faceti griji pentru caderi sau obstacole. Este recomandata o locatie, preferabil un parc,cu spatiu indeajuns de mare incat cel mic sa poata avea loc de manevre.
  • Rabdare - practica il ajuta sa inteleaga mecanica tricicletei, este important sa ai rabdare cu fiecare pas mic pe care il face, inclusiv cu greselile celui mic. Acest lucru ii va ajuta sa castige experienta si abilitati excelente de pedalare. Va rugam sa nu va grabiti copilul in functie de abilitatile personale ale dvs., stapanirea tricicletei poate dura cateva zile, saptamani sau chiar luni, iar rabdarea este o virtute!
  • Atentie sporita - Urmariti-va copilul indeaproape in timp ce se plimba. Nu permiteti sa se plimbe in zone care sunt aproape de masini, piscine sau alte pericole.

Tricicleta este un mare pas inainte, in comparatie cu mobilitatea pe carucioare de copiisau cu mergatoarele cu care au fost obisnuiti. Aveti grija la cateva masuri de siguranta si distractia este garantata.

BabyNeeds.roasigura tot necesarul in materie de produse pentru sugari, copii mici si inclusiv pentru mamici. Beneficiaza de reduceri semnificative la o gama larga de produse special create pentru tine si prichindelul tau.

  • office@babyneeds.ro
  • 0726.817.023

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului