Cresterea copilului

#cutii #cutii depozitare #cutii jucarii #valiza #cutii de pantofi #cutii de panza

Unde sa depozitezi jucariile copilului: 5 idei simple pentru o mai buna organizare

Copiii dau dovada de foarte multa imaginatie si entuziasm atunci cand se joaca. Cateodata insa, acest entuziasm al lor se poate transforma in haosul pe care noi trebuie sa-l suportam, atunci cand vine vorba despre jucariile preferate. Imprastiate peste tot prin casa, chiar si in cele mai ascunse unghere, jucariile pot lasa o dezordine de nedescris in locuinta ta frumos aranjata. Iata 5 idei simple pentru ca tu sa te organizezi mai bine atunci cand ii depozitezi jucariile celui mic.


Unitati de stocare mobile

1 Lada pe role

Ia in considerare sa pastrezi jucariile copilului tau intr-o unitate mobila, pe care o poti ascunde la nevoie si care poate fi transportata usor. Incearca ceva practic si in acelasi timp chic, precum aceste lazi de la Cozy.Cottage.Cute, folosite odinioara pentru transportul dinamitei.

2 Cutiile de pantofi

Transforma-ti banala cutie de pantofi intr-un minidepozit pentru jucariile mici ale copilului tau, precum cea de la The Gold Jellybean. Aici pot fi depozitate tot felul de lucruri marunte, de la agrafele de par pentru fetite, la soldateii baieteilor si la piesele lego ale amandurora.

3 Valiza de voiaj

La fel ca si in cazul cutiilor de pantofi, ofera-i o utilitate practica troller-ului tau de voiaj. Lasa-l pe cel mic sa-si adune jucariile preferate si sa le depoziteze aici, prefacandu-se ca pleaca singur in vacanta. Ce parere ai de cele de la The Land of Nod?




Unitati cu rol decorativ

4 Cutii de panza

Astazi exista pe piata tot felul de modele intr-o varietate de culori si materile care sunt destinate depozitarii jucariilor. Alege cutiile din panza, care sa ii incante privirea si sa adauge si o nota de prospetime camerei tale, cum sunt cele de la Little Green Notebook.

5 Cutii personalizate

Ceea ce este cu adevarat interesant la aceste cutii de depozitare din panza este faptul ca le poti personaliza dupa bunul plac. Daca nu te pricepi sa brodezi numele pustiului tau pe ea, du-o la o croitorie. Va iesi ceva cu adevarat special, precum cele de la Pottery Barn Kids.





Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului