Cresterea copilului

#eroi copii #activitati copii #jucarii copii

Weekend distractiv pentru copii cu eroii Transformers si poneii My Little Pony

In zilele de 4 si 5 aprilie, intre orele 16.00 si 19.00, Bumblebee, Optimus Prime si poneii My Little Pony ii asteapta pe copii in Baneasa Shopping City pentru a petrece cateva ore pline de aventura.

La inceputul primaverii, Hasbro da startul distractiei dedicate copiilor, alaturi de personajele  din cele mai indragite jocuri pentru copii. Doi dintre popularii eroi Transformers, Bumblebee si Optimus Prime, vin in Baneasa Shopping City sa se distreze alaturi de fanii lor.

Copiii prezenti in mall vor avea ocazia sa se joace timp de trei ore cu eroii lor preferati Trasformers din noua serie animata „Transformers Robots in Disguise” si sa interactioneze cu Bumblee si Optimus Prime.

In acelasi timp, Hasbro va organiza in Baneasa Shopping City si activitati desfasurate impreuna cu My Little Pony. Astfel, fetitele vor putea descoperi universul vesel si colorat My little Pony: vor avea ladispozitie cele mai indragite jucarii si vor putea sa aleaga un semn dragalas cu care sa le fie pictata fata.

Weekend-ul de joaca alaturi de eroii Transformers si My Little Pony este primul eveniment dintr-o serie de activari pe care Hasbro le pregateste in acest an, special pentru cei mici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Sfatul expertului