Activitati pentru copii

#activitati copii #1 iunie #copii

Activitati pentru copilul tau, daca esti in Bucuresti pe 1 iunie

De ziua lor, copiii sunt asteptati sa-si cunoasca persoanajele preferate din "Testoasele ninja". Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael vin in premiera in Romania si vor petrece trei zile amuzante alaturi de cei mici.

Testoasele Ninja pot fi vizitate timp de trei zile, in perioada 1-3 iunie, la ParkLake, intre orele 14:00 si 20:00. In cadrul evenimentului au loc si atelire creative, unde cei mici se pot distra, dar vir exista si jocuri video, face paiting, ateliere creative si o zona foto speciala completeaza distractia.

Astfel, participantii vor putea interactiona cu indragitele personaje si vor putea patrunde in universul acestora prin intermediul zonei Xbox si a zonei foto amenajate pentru ei, dar si prin participarea la activitatile tematice.

La atelierele creative, cei mici vor putea realiza, folosind diverse materiale, propria masca, astfel incat sa se asemene testoaselor Ninja. in plus, vor invata cum sa realizeze o replica in miniatura a personajelor preferate folosind tehnica origami, vor decora baloane verzi in tematica evenimentului, cu ajutorul hartiei creponate, si vor picta testoase din lut pe care le vor lua acasa. Iar pentru copiii curajosi, care vor sa fie asemeni personajelor preferate, se gasesc surprize destule la coltul de face painting.

De asemenea, zilnic in intervalul orar 16:00 – 17:00, tinerele testoase Ninja vor defila in ParkLake, oferind un spectacol unic si o parada pe masura renumelui lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele