Activitati pentru copii

#ateliere pentru copii # ateliere creativitate #ecologie

Ateliere creative si lectii despre ecologie pentru elevi

Hornbach se implica in educarea si dezvoltarea elevilor din Romania. Retailerul a organizat pentru al treilea an consecutiv, activitati creative si educative, in cadrul programului "Scoala Altfel". La ateliere au participat peste 140 de copii.

 

Astfel, in timpul programului "Scoala Altfel", Hornbach a organizat vizite in magazine pentru elevi. Acestia au participat la ateliere creative si lectii despre ecologie.

"Consideram ca programul "Scoala Altfel" ii ajuta pe cei mici sa fie mai curiosi, sa experimenteze lucruri noi si, mai ales, sa-si imbunatateasca aptitudinile. In acest sens, Hornbach si-a propus ca in fiecare an sa le ofere elevilor posibilitatea de a se familiariza cu lumea bricolajului si sa-si dezvolte simtul estetic, prin realizarea propriului proiect DIY", a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.

Astfel, elevi din clase primare au luat parte la ateliere creative si tururi educative in cadrul magazinelor de bricolaj, unde le-au fost prezentate modalitati de protejare a mediului inconjurator si economisire a resurselor naturale, precum si informatii despre produsele disponibile in magazinele de materiale de constructii si gradinarit. Spre exemplu, copiii au avut oportunitatea sa invete despre lumea plantelor, a pestilor, dar si despre cum se obtine nuanta preferata de vopsea lavabila.

Totodata, actiunea a avut si o componenta practica, un atelier creativ care sa le dezvolte simtul estetic, imaginatia si abilitatile practice. In cadrul acestuia, in functie de varsta, copiii au realizat, din materiale puse la dispozitie de organizator, panouri de pluta creative, pentru a inveseli peretii camerei, sau suporturi pentru carti. Participarea la ateliere a fost gratuita, iar la finalul acestora cei mici au plecat acasa cu proiectul realizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele