Activitati pentru copii

#cursuri flamenco #Atelierul de Flamenco #flamenco

Atelierul de Flamenco, locul in care cei mici invata sa danseze

Copilul tau este pasionat de dansuri? Il poti inscrie la cursuri de Flamenco. Incepand cu luna februarie, Opera Comica pentru Copii organizeaza pentru cei mici Atelierul de Flamenco, la care se pot inscrie copii de toate varstele. Cursurile de Flamenco vor fi sustinue de dansatorul argentinian Lucas Molina.

 

Nascut in anul 1985, in Buenos Aires, Argentina, Lucas Molina studiaza dansul flamenco inca din copilarie, in paralel cu intrumentele de percutie clasice si traditionale arabesti. In Romania ajunge in anul 2010, unde incepe sa se faca cunoscut prin participarea la mari spectacole si emisiuni de televiziune. Colaboreaza cu numerosi artisti cunoscuti publicului roman, iar unul dintre cele mai apreciate proiecte ale sale este cu pianista solista a Filarmonicii din Ploiesti, Ioana Maria Lupascu, constand in spectacole originale de dans flamenco, acompaniate de muzica clasica.

Atelierul de Flamenco se alatura, astfel, Atelierelor de Balet, Cor, Arta Fotografica, Oratorie si Street Dance. Cursurile sunt sustinute de specialisti cu experienta in domeniu, care isi propun sa valorifice talentele artistice si calitatile native ale copiilor, prin intermediul educatiei non-formale.Toate aceste programe extracurriculare se adreseaza copiilor si tinerilor cu varsta de pana la 18 ani si au costul de 5 RON/sedinta.

Inscrierile pentru Atelierul de Flamenco se fac online, pana pe 20 ianuarie, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul institutiei. In urma inscrierilor, organizatorii vor anunta calendarul activitatilor, care se vor desfasura in incinta Operei Comice pentru Copii.

  •   2017-01-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Luiza Dinu

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii