Activitati pentru copii

#Ziua Internationala a Copilului #tabla de desenat din Romania #1 iunie

Cea mai mare tabla de desenat din Romania, de 1 Iunie

Cel mai mare mall din Romania continua traditia de a dedica ziua de 1 Iunie activitatilor pentru copii. Cea mai mare surpriza din acest an? Decorarea unui culoar intreg cu cea mai mare tabla de desenat din Romania!

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, copiii si parintii sunt invitati sa petreaca o zi plina de distractie in AFI Cotroceni. Incepand cu ora 12.00, culoarele mall-ului se vor transforma intr-un adevarat teren de joaca, astfel ca cei mici se vor putea bucura de o sumedenie de activitati interactive. De asemenea, cea mai mare surpriza pregatita de AFI Cotroceni este instalarea celei mai mari table pentru desenat din Romania, cu o lungime de 100 mp.

Marea petrecere de Ziua Internationala a Copilului din AFI Cotroceni va incepe de la ora 12.00 si se va intinde pana la ora 20.00. Astfel, pe tot parcursul zilei, copiii se vor bucura de o atmosfera plina de culoare si veselie, asigurata de unele dintre cele mai indragite personaje din filme si desene animate, precum Elsa si Ana, Minnie si Mickey Mouse, Spiderman, Batman sau chiar simpaticele Angry Birds. in plus, cei mici vor putea sa sa joace cateva dintre cele mai indragite jocuri din toate timpurile, ca sotronul sau desenul cu creta pe o tabla supradimensionata instalata pe culoarul Champes Elysee, sa isi faca tatuaje temporare, sa se joace cu baloane modelabile, ori sa se admire „dansul” baloanelor de sapun. si, pentru ca ziua sa fie cu adevarat spectaculoasa, in AFI Cotroceni vor avea loc spectacole de teatru interactiv si va fi amplasata chiar si o mini discoteca.

“Ziua de 1 Iunie este ocazia perfecta sa ne reamintim sa fim copii, sa ne imaginam ca totul este posibil. Ne-am propus ca prin evenimentul pe care il organizam sa reconstruim universul colorat al copilariei si am cautat cele mai distractive activitati care sa-i bucure deopotriva pe cei mici si pe cei mari.” a declarat Amira Stanescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Lista completa de activitati care se vor desfasura pe Terenul de Joaca al Copilariei este disponibila pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Sfatul expertului