Activitati pentru copii

#Oras Inghetat #activitati copii

Copiii, invitati la inceput de vara sa se topeasca de bucurie in Orasul Inghetat

Copiii cu chef de joaca sunt asteptati pana pe 12 iunie sa participe la cele mai amuzante activitati polare. Daca le era dor de o “bulgareala”, in Orasul Inghetat din Sun Plaza se vor putea lua la intrecere cu prietenii in concursuri antrenante, pline de voie buna. Eschimosii prietenosi le vor povesti despre fascinanta lume de la Polul Nord, iar cele trei igluuri construite se vor dovedi pline de surprize pentru toti copiii curiosi sa le treaca pragul.

De asemenea, cei mici isi pot testa indemanarea in concursuri de aruncat cercuri pe o foca simpatica si jucausa sau in intreceri imitand mersul pinguinilor. Iar daca vor dori sa-si imagineze pe hartie cum arata lumea fermecata din Orasul Inghetat, copiii sunt asteptati in locurile special amenajate, cu o multime de foi albe si creioane colorate, pentru a da frau liber imaginatiei si, de ce nu, sa se bucure de fulgii de nea si globurile de zapada. In coltul AraToys, vor avea masute amenajate cu puzzle-uri 3D, jocuri tentante si creative, sabloane si jucarii Playmobil.

Trenuletul electric le va da celor mici semnalul sonor cand va pleca in calatoria plina de voie buna prin Orasul Inghetat si ii va pofti in vagoanele veseliei.

Te asteptam sa te topesti de bucurie in Orasul Inghetat, in fiecare zi, de la 12.00 la 20.00.

Activitatile sunt potrivite copiilor cu varste peste 3 ani. Intrarea este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului