Activitati pentru copii

#meserii copii #Sunny Dragonul #sun plaza

Copiii pot „testa” meseriile la care viseaza. Unde ii poti duce la ateliere gratuite

In week-end-ul 3-4 martie, copiii cu varste intre 4 si 12 ani se vor putea transforma in medici, profesori, politisti, vânzatori sau coafeze, jucând cu seriozitate aceste roluri in „Oraselul lui Sunny”, unde Sunny, Dragonul insusi va deschide portile oraselului sau, care este replica unei metropole, la o scara redusa, cu toate cladirile reprezentative: spital, scoala, banca, politie, coafor, supermarket.

”Oraselul lui Sunny” va fi inaugurat pe 3 martie la 16.30 in Sun Plaza. in cadrul activitatilor tematice, cei mici au ocazia sa isi asume roluri si sa simuleze diferite meserii, sub indrumarea unui personal profesionist, bine pregatit. Asadar, distractia este dublata de educatie. Copiii isi insusesc cunostinte si abilitati, isi dezvolta vocabularul, creativitatea, capacitatea organizatorica, gândirea critica, increderea in fortele proprii, dar si avantajele muncii in echipa. Conceptul este potrivit copiilor cu vârste cuprinse intre 4 si 12 ani.

Week-end-ul 3-4 martie va fi dedicat profesiei de medic si promovarii unui stil de viata sanatos. Astfel, sâmbata intre orele 17.00-20.00 si duminica intre orele 11.00-15.00, serii de câte 15 copii vor imbraca halate albe si, timp de 25 de minute, se vor juca ”de-a doctorul”. Folosind o mini trusa medicala, cei mici vor consulta o papusa (primind cu acest prilej notiuni de anatomie), vor invata sa foloseasca termometrul si stetoscopul, sa execute diverse tipuri de bandaje, sa faca injectii si sa verifice reflexele cu ciocanelul. in afara notiunilor pe care cei mici si le vor insusi in joaca, aceasta experienta ii va ajuta sa-si depaseasca frica instinctiva de doctor si sa câstige incredere in personalul medical. La sfârsitul sesiunilor, toti participantii vor primi stickere-ecuson inscriptionate, pentru a dovedi ca au indeplinit cu succes misiunea unui medic.

Oraselul lui Sunny va fi la etajul 1 din Sun Plaza.

La urmatoarea activitate tematica din ”Oraselul lui Sunny” copiii vor putea descoperi, in joaca, desigur, ce inseamna sa fii politist.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center si pe //www.sun-plaza.ro/event.

Sursa foto: earningresources.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau