Activitati pentru copii

# bookland #tabara copii #tabara

Copilul tau ce face vara asta?

BookLand a pregatit cea mai tare experienta de vara: taberele Coolturale BookLand! Aflate la cea de-a IV-a editie, imbina emotiile taberelor de odinioara cu dinamica vietii contemporane, printr-un mix de activitati culturale, cognitive si distractive, care pun accent pe dezvoltarea personala, dar si pe sanatatea fizica si mentala a copiilor.

Proiect unic in Romania!

Taberele BookLand sunt dedicate copiilor cu varste intre 7-18 ani si reprezinta un proiect cultural de amploare, implementat cu ajutorul zecilor de invitati din randul actorilor, scriitorilor, artistilor si antreprenorilor. Copilul tau va redescoperi frumusetea si importanta lecturii, va participa la workshop-uri, concursuri si excursii, avand oportunitatea de a cunoaste personalitati care ii vor impartasi din propria experienta si ii vor schimba viata!

Anul acesta povestea continua in trei locatii spectaculoase: Comitatul Kerry din Irlanda, Valea Lotrului si Predelut Bran. Pentru ca socializarea este la fel de importanta ca educatia, copilul tau va avea ocazia sa iti faca o multime de prieteni si va trai momente de neuitat.

Spiridusii irlandezi te invita la o portie de cultura

Comitatul Kerry din Irlanda este recunoscut pentru cele mai frumoase peisaje de coasta si cea mai buna muzica traditionala din tara. Calatoria cu autocarul prin Europa, pana la destinatia finala, ne va duce pe rand, prin Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia. in plus, vom poposi atat la dus, cat si la intors, in 3 orase europene: Viena, Bruxelles si Oxford. Tabara se desfasoara in perioada 18-30 iulie, iar costul este de 1.000 Euro (13 zile), cu toate serviciile incluse: transport cu autocarul, cazare in 3 orase europene tranzitate si apoi in orasul Tralee, toate mesele asigurate, precum si transportul si intrarea la obiectivele turistice, asistenta permanenta, recuzita pentru toate activitatile creative, asigurare de calatorie si asigurare medicala.

Foc de tabara la poalele muntilor

Valea Lotrului este situata la poalele muntilor cu acelasi nume, in judetul Valcea, intr-un cadru natural de exceptie. Cazarea va fi la Pensiunea Valahia, un adevarat colt de rai unde te poti bucura de 20,000 mp de vegetatie luxurianta strabatuta de paraul Vizuinilor, de cascade, lacuri cu pesti, poduri suspendate, casute in scorburi de copac, caprioare si numeroase specii de pasari - de la pauni la rate mandarin. Tabara are loc in perioada 31 iulie-7 august 2016 pentru grupa mica (7-12 ani) si 7-14 august 2016 pentru grupa mare (13-18 ani). Costul este de 1.000 Lei, cu toate serviciile incluse: cazare la Complexul Turistic Valahia 4*, toate mesele asigurate, transport cu autocarul inspre obiectivele turistice, intrarea la obiectivele turistice, asistenta permanenta si recuzita pentru toate activitatile creative.

Pe urmele lui Dracula

Sat transilvanean din judetul Brasov, situat la doar cativa kilometri de castelul Bran, Predelut dispune de numeroase obiective turistice: Castelul Bran, Cheile Moeciului, Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Pestera Dambovicioara, Parcul National Piatra Craiului, Cascada Urlatoarea, Pestera cu lilieci si Masivul Iezer-Papusa. Localitatea Bran reprezinta atat un loc istoric cat si unul de legenda, fiind poarta dintre Transilvania si Muntenia. Tabara are loc in perioada 14-21 august 2016 pentru grupa mica (7-12 ani) si 21-28 august 2016 pentru grupa mare (13-18 ani). Costul este de 1.000 Lei, cu toate serviciile incluse: cazare la Coroana Reginei 3*, toate mesele asigurate, transport cu autocarul inspre obiectivele turistice, intrarea la obiectivele turistice, asistenta permanenta si recuzita pentru toate activitatile creative.

Ofera-i experienta verii! inscrie copilul acum! Mai multe detalii despre tabere si costuri aici.

Aboneaza-te la newsletterul Parinti aici si poti castiga o tabara pentru copilul tau la Predelut Bran, in valoare de 850 de lei. Mai multe detalii aici.

Sursa foto: aflasitu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele